Ana Sayfa » İlçeler
BULANCAK PEDAL ÇEVİRDİ
28 Eylül 2021 Salı 21:54


 Bulancak Pedal Çevirdi

 

Bulancak Belediyesi ve Tügva Bulancak Temsilciliği tarafından, Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında düzenlenen, “7'den 70'e Bulancak Pedal Çeviriyor” Bisiklet turu etkinliği yüzellinin üzerinde bisikletlinin katılımıyla 25 Eylül Cumartesi günü gerçekleşti.

Belediye Başkan vekilimiz Emrullah Guguk’un da katıldığı etkinlik saat 13.00’de Bulancak Cumhuriyet Meydanından start alırken, Bulancak Millet Bahçesi/Sarayburnu Camisi önünde yapılan bisiklet çekilişi ile sona erdi. Ödül olarak dağıtılan bisikletlerin 2’si Bulancak Belediyesi, 2’si Bulancak Kaymakamlığı tarafından tedarik edildi.

Etkinlikte konuşan Bulancak Belediye Başkan Vekili Emrullah Guguk, “Bulancak Belediyesi olarak 3 yıldır katılım sağladığımız ve büyük ilgi gören Avrupa Hareketlilik Haftası bisiklet etkinlikleri sayesinde gördük ki; Bulancak’ta bisiklete karşı büyük bir ilgi var. Sağlıklı bir hayat ve çevre için bisiklet kullanımı son derece önemli bir araçtır. Bizde Bulancak Belediyesi olarak bisikleti önemsiyor ve bu yönde projeler geliştiriyoruz. Belediye Başkanımız Sayın Recep Yakar’ın da son derece ilgili olduğu ve desteklediği bisiklet kullanımını artırmak için ilçemiz sahilinde 8 km’lik bir bisiklet ve yürüyüş yolu projemiz var. Projemizle ilgili çalışmalara başlarken ilgili bakanlıklara destek başvurularımızı da yaptık. İnşallah 2022 yılında Bulancak güzel bir bisiklet ve yürüyüş yolu ile yeni bir yaşam alanına kavuşmuş olacak. Katkılarından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımıza ve Sayın Kaymakamımıza, ayrıca tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

#BulancakBelediyesi #HareketlilikHaftası #MobilityWeek #TBB #BulancakBisikletTopluluğu

 

BULANCAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 



Etiketler : vatangiresun.com/Ahmet, demiray/Abdurrahman, Ada, /Aydın, kömürcü/Mehmeh, Cebeci/Eynesil, Kemaliye, köyü, /Mustafa, Civek/, Erdal, Avcı, giresunhavadis.com/Adnan, Kara/İsmail, Akdoğan, gurbetcicotanaklar, ,


Bu Haber Toplam 2784 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: