Ana Sayfa » Güncel »
Peker Gelinen Durumdan Memnun
13 Şubat 2010 Cumartesi 11:55
Giresunspor Başkanı Olgun Aydın Peker,takımlarına olan güvenin her geçen gün artmasının, kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.

Giresunspor'un Başkanı Olgun Aydın Peker, takımlarına olan güvenin her geçen gün artmasının, kendilerini mutlu ettiğini bildirdi.

 Peker, yaptığı yazılı açıklamada, hedefledikleri Süper Lig yolunda yakalanan birlik ve beraberliğin artarak devam etmesinin, sorunların paylaşarak çözülmesinin kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Giresun halkının desteğiyle aşamayacakları hiçbir engelin kalmayacağını ifade eden Peker, şunları kaydetti: ''Takımımıza olan güvenin her geçen gün artması, Giresunlunun gururu olan Giresunspor'un yükselişi bizleri son derece mutlu etmektedir.

 Bu takıma inanan başta Giresun Valisi Mustafa Yaman ve belediye başkanımız Kerim Aksu'nun bu zor yolda takımımızın yanında olmaları bizleri çok mutlu etmektedir. Giresunspor'umuza yapılacak olan kondisyon merkeziyle ilgili desteklerini esirgemeyen vali Yaman'a, Mersin İdmanyurdu maçı galibiyet primini veren belediye başkanımız Aksu'ya tüm Giresun kamuoyu adına teşekkür ederim.''

 

 



Etiketler : Peker, Gelinen, Durumdan, Memnun,


Bu Haber Toplam 6617 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: