Ana Sayfa
Paşakonağı Yatırımına Devam
09 Şubat 2010 Salı 17:35
Bulancaklı hemşerimiz Hasan Gündoğdu,Paşakonağı'nda babadan kalma araziye yatırım yapacak.

Zeki AL

Silivri Giresunlular Derneği Kurucu Başkanı Hasan Gündoğdu’nun Yeşilköy Internatıonal Hospıtal’da yapılan ilk muayenesinde anjio müdahalesi  sonuç vermeyince kalp ameliyatına karar verildi.

08.02 2010 P.tesi günü sabahleyin hastaneye yatan Gündoğdu’yu ziyaret eden Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Sıtkı ADA,İkinci Başkan Nazmi Güler ve Basın Danışmanı Zeki AL geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Daha önce GOP Hastanesi’nde kalp ameliyatı olan Sıtkı ADA,tecrübelerine dayanarak Hasan Gündoğdu’ya moral verdi.

Silivri Fırıncılar Odası Başkanlığı’nı da yürüten Bulancaklı hemşerimiz Hasana Gündoğdu,Paşakonağı’nda babadan kalma 270 hektar araziye yatırım için uğraşıyordu.

Hazırlattığı projelerle Bulancak Paşakonağı’na Tatil Köyü yatırımı için müracaat aşamasında olan Gündoğdu; “Müracaatlarım biraz gecikecek ama projeleri hazırladık.Giresun Dernekler Federasyonu Paşakonağı yatırımı için girişimlerini benim adıma yapabilir.Ben kendimi memleketime adadım.Silivri’deki işlerimi yürütebilecek olgunlukta bir oğlum var.Gözüm arkada değil.Sağlığıma kavuşur kavuşmaz Paşakonağı ve Giresun’a olan hayallerimi yerine getireceğim”diyerek,Paşakonağı yatırımlar için geri vitesin olmadığını belirtti.

 

 



Etiketler : Paşakonağı, Yatırımına, Devam,


Bu Haber Toplam 6395 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: