Ana Sayfa
OR-Gİ Kampanyasına Destek Verin
04 Temmuz 2010 Pazar 18:44
1992 Yılından bu yana Ordu ile Giresun arasına yapılması istenen OR-Gİ Havaalanı için çeşitli dernek temsilcileri imza kampanyası başlattılar.

OR-Gİ Kampanyasına Destek Bekliyoruz

1992 Yılından bu yana Ordu ile Giresun arasına yapılması istenen OR-Gİ Havaalanı için çeşitli dernek temsilcileri imzakampanyası başlattılar.
Ordu ve Giresunlu Sivil toplum örgütleri tarafından imza kampanyası Ordulu ve Giresunlu dernekler tarafından internet sanal ortamında “Or-Gİ Havaalanı Hayal Olmasın” kampanyası başlatılırken şu ana kadar yaklaşık 2750 kişinin bu kampanyaya destek verdiği öğrenildi.
Ordu Dernekleri (OR-DER) Genel Başkanı Şenel Yediyıldız yaptığı açıklamada ,
www.or-gi.com adresi adı altında oluşturulan kampanyada destek vermek isteyen okuyucuların sanal ortamdaki gerekli boşlukları doldurduktan sonra kampanyaya destek verebileceklerini söyledi.
Kampanyanın bir hafta önce başlatıldığını ve şu ana kadar 2750 kişinin destek verdiğini belirten Yediyıldız, “ OR-Gİ Havaalanı hem Ordu hem de Giresun ili için çok önemli bir projedir. Yıllardır bu iki ile verilen sözler bir türlü yerine getirilmemiştir. Bizler Ordu ve Giresunlu dernek temsilcileri ile birlikte bir araya gelerek sanal ortamda herkesin katılabileceği bir kampanya başlattık. Kampanyanın startını İstanbul'da verdik. Şu anda kampanyamız tüm yurtta dalga dalga yayılıyor. Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar
www.or-gi.com adresine girerek buradaki boşlukları ad, soyad, şehir, meslek ve mail adreslerini doldurarak destek vermeleri yeterli. İsteyen okuyucu buraya istek ve temennilerini de yazabilir. Özellikle sanal ortamda başlattığımız bu kampanyaya Ordu ve Giresun illerinden katılım bekliyoruz.”

*********************

www.or-gi.com da

" OR-Gİ HAVAALANI HAYAL OLMASIN "

Başlığı altında aşağıdaki yazı yer alıyor.

Ordu ve Giresun illerimiz 1940 yılından beri ihmal edilmiş, devlet tarafından hiç bir ciddî yatırım yapılmamıştır.1964 yılında yapılan havaalanı projesi aradan geçen 46 yıla rağmen faaliyete geçirilememiştir. İşsizliğin, yoksulluğun en yüksek olduğu bu iki ilimiz hep ikinci plana atılmıştır.

 Bu iki ilimizin önündeki en büyük fırsat Or-Gi Havaalanı projesidir. Or-Gi havaalanı bu iki ilimizin dünyaya açılan kapısı olacaktır. Ordu ve Giresun’un makûs talihini yenmesi için bir zıplama noktası olacaktır.

Or-Gi  havalimanının Ordu ve Giresun illerimize neden çok görüldüğü hâlâ anlaşılabilmiş değildir. Ordu ve Giresun kardeş iller olarak artık sesimizi duyurmanın zamanı geldi. 46 yıl bekledik artık kaybedecek zamanımız yok.

OR-Gİ Havaalanı Hayal olmasın; imza kampanyasına sizde katılarak bu haklı davamızda bizim yanımızda yer alınız.



Etiketler : OR-Gİ, Kampanyasına, Destek, Verin,


Bu Haber Toplam 14124 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: