Ana Sayfa » Dernekler
Kuzgun Derneği Kongresi Yapıldı
28 Mart 2011 Pazartesi 19:00
Tirebolu Kuzgun Derneği kongresi, coşkulu bir katılımla İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan dernek lokalinde yapıldı.

Tirebolu Kuzgun Derneği 8. Olağan Genel Kurulu dün dernek lokalinde coşkulu bir katılımla yapıldı. Derneğin eski ve yeni yöneticilerinin de katıldığı kongrede başkanlığa oy birliği ile Mustafa Ramazan getirildi.

 

Kongrede bir konuşma yapan Eski Başkan Ali Kamat, üç yıl önce büyük umutlarla geldiği başkanlıkta istediği şeyleri yapamamanın ezikliğini duyduğunu söyledi. Kamat konuşmasında “siz değerli hemşerilerimin desteği ile geldiğimiz yönetimde rutin işleri yaptık. Ancak büyük umutlarla okuyan öğrencilerimize burs projesini maalesef hayata geçiremedik. Ancak yine de sizinle olmak bizlere çok şeyler kazandırdı. Giresun ve Tirebolu dernekçiliğinde önemli bir yerdeyiz ama daha yapılacak çok şeyler var. İnşallah seçilecek arkadaşlar derneğimizi bizden daha iyi noktalara getirir. Ben bütün gücümle seçilecek arkadaşlarımızın destekçisi olacağıma söz veriyorum” dedi.

Divan başkanlığına seçilen İbrahim Balcıoğlu ise yaptığı konuşmada “siz değerli hemşerilerimin teveccühü için teşekkür ediyorum. Bugün burada 18 yıllık bir derneğin 8. genel kurulunu yapıyoruz. Bu bir insan ömrü için kısa sayılmayacak bir süredir. Burada bulunanların yaş ortalamasının 35-40 olduğu düşünülürse bunun ne demek olduğu ortaya çıkar. Ancak bunu söylerken her şeyi başardığımızı da söylemiyorum. Bir adım atılmıştır ama daha atılacak çok adımlarımız vardır. Gelin hep beraber bu adımları atalım, derneğimizi bir basamak daha yukarı çıkaralım” dedi.

 

Diğer üyelerin de söz alması ve diğer kanuni formalitelerin yerine getirilmesi ile yönetim seçimlerine geçildi. Mustafa Ramazan başkanlığındaki liste oy birliği ile seçildi. Buna göre Mustafa Ramazan, Eyüp Kamat, Hüseyin İnal, Recep İnal ve Nazmi Pirdal Yönetim Kurulu asil üyeliklerine seçildi. Yedek üyeliklere de İsmail Kısacık, İsmail Yiğit, Hasan Acar, Nihat Gündüz ve İbrahim Korkmaz seçildiler. Denetleme Kurulu asil üyeliklerine Ali Kamat, Muammer Gündüz ve Şahin Pirdal seçilirken yedek üyeliklere Mehmet Balcıoğlu, Mustafa Kamat ve Ayhan İnal seçildiler.

Yeni Başkan Mustafa Ramazan.

Seçim sonrası bir teşekkür konuşması yapan Mustafa Ramazan burada olup oy kullanan herkese teşekkür ederken, burada olamayanlara da önemli mesajlar verdi. “Ben bütün zamanımı derneğin hizmetinde geçirmeye çalışacağım. Derneğimizin itibarını hem sizin nezdinizde hem de başka kurumlar nezdinde en yüksekte tutmaya çalışacağım. Bu konuda bana en büyük desteği şimdi verdiniz. Önümüzdeki üç yıl boyunca desteğinize ve dualarınıza ihtiyacım var” dedi.

 

Eski Başkan Ali Kamat’a plaket yerine “Yitik Cennet Çanakçı” adlı bir kitap hediye edilmesi ile son bulan genel kurulda yöre sanatçısı Salih Yılmaz memleket havalarından oluşan bir potpuri ile lokalde bulunanları coşturmayı bildi.



Kaynak: medyagiresun Etiketler : Kuzgun, Derneği, Kongresi, Yapıldı, ,


Bu Haber Toplam 7679 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: