Ana Sayfa » Dernekler
Kemaliye Derneği'nin Eli Boş Değil
10 Ağustos 2013 Cumartesi 00:01
Merkezi Şişli Ayazağa da bulunan Giresun Eynesil Kemaliye Köyü Derneği bu yıl Afyon İncehisar Şehitliğine ziyarete eli boş gitmeyecek.

Kemaliye Köyü Derneği Afyon’a Eli Boş Gitmeyecek
Merkezi Şişli Ayazağa da bulunan Giresun Eynesil Kemaliye Köyü Derneği bu yıl Afyon İncehisar Şehitliği
Ziyaretinde İncehisar Doğanlar Köyü çocuklarına oyuncak dağıtacak bu kapsamda Kemaliye Köyü dernek yönetimi aldığı bir kararla oyuncak toplama kampanyası başlattı
Gazetemize açıklama yapan dernek başkanı Erkan Civek
Her yıl Ağustos ayında Afyon İncehisar Doğanlar Köyünde  bulunan Giresun şehitliğine gidiyoruz nasipse bu yılda bir otobüs gideceğiz giderken de elimiz boş gitmeyelim dedik ve yönetim kuru olarak böyle bir karar aldık oradaki çocukları sevindirelim dedik. Çam sakızı çoban armağanı.
Başlattığımız oyuncak kampanyası Yirmi Beş Ağustos’a kadar devam edecek .
Bu kampanyada bir katkımda benim olsun diyen hemşerilerimize vereceğimiz telefon numaralarından bize ulaşa bilirler veya bağışlanacak oyuncak fazla olursa gelip   bizlerde alabiliriz yeter ki bir çocuk sevinsin diyerek sözlerine son verdi . Bizde  Vatan Giresun gazetesi olarak kendilerini tebrik eder, başarılarınızın devamını dileriz.
İrtibat Telefon numaraları
0533 704 97 34
0542 644 58 71
0530 693 76 28
HABER : AYDIN KÖMÜRCÜ
 

 



Etiketler : Merkezi, Şişli, Ayazağa, da, bulunan, Giresun, Eynesil, Kemaliye, Köyü, Derneği, bu, yıl, Afyon, İncehisar, Şehitliğine, ziyarete, eli, boş, gitmeyecek, erkan, civek, abdurrahman, ada, vatan, giresun, gazetesi, ,


Bu Haber Toplam 8480 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: