Ana Sayfa
Karabörk'lü Gençler Bir Arada
26 Ocak 2010 Salı 19:39
Karabörk köyü derneği gençlik kolları Taksim evlendirme salonunda 1.geleneksel kardeşlik gecesi düzenledi.

Geceye Karabörklü gençlerin yanı sıra beyoğlunda bulunan siyasi partilerden Ak Parti Beyoğlu ilce başkanı, Syn: Rüstem DİNDAROL ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Saadet Partisi Beyoğlu ilce başkanı, Syn: Yaşar KANGEL ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Beyoğlu ilce başkanı Sy: Osman GÜR ve yönetim kurulu üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi Beyoğlu ilce gençlik kolları. Büyük birlik Partisi Beyoğlu ilce gençlik kolları, Beyoğlu belediyesi Meclis üyeleri Syn: Adnan KAYA ve Syn: Zafer TAHMAZ, Gebze belediye meclis üyesi Muharrem yelekoğlu, Gebze belediye başkan danışmanı Şakir bitmez, Gebze Ak parti başkan vekili Yalçın coştur, Gebze ak parti ilçe teşkilatı üyeleri, Piyale paşa mah. Muhtarı, Syn: Sabri COMART, Fetih tepe mah. Muhtarı ,Syn: Hasan ÇAŞTUR Katılanlar arasında idi  


Programın açılış Konuşmasını  Gençlik Kolları başkanı Ali Rıza Köymen Yaptı

Köymen: Konuşmasında Karabörklü gençler olarak bulunduğumuz konum her ne olursa olsun birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekmektedir. değerli genç kardeşlerim bu geceyi birliğimiz adına bir adım olarak atmaktayız bu etkinliğimizle beraber hizmet çıtamızı bir kademe daha yükselterek ileriki tarihlerde Çok daha farklı programlarla karşınıza çıkacağız genç kardeşlerim ve değerli misafirler hepinize geceye katıldığınızdan dolayı teşekkür ederim.


Sırasıyla Dernek Başkanı  Ömer DİNDAROL, Ak parti Beyoğlu ilce başkanı Rüstem DİNDAROL, Saadet Partisi Beyoğlu İlce başkanı Yaşar KANGEL’ de Selamlama Konuşması Yaparak Karabörk köyü gençlik kollarının yapmış oldukları bu etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek gençlik kollarına teşekkür ettiler.

Daha sonra Köylüleri olması  hasebiyle Gençlik Kolları başkanı Ali Rıza KÖYMEN Karabörk köyü dernek başkanı Ömer DİNDAROL’a Ak parti Beyoğlu ilce başkanı Rüstem DİNDAROL’a Mustafa YELEK’e, ve Eski dernek başkanlarından Selim BİLMEN’E Yöremiz sanatçılarından Yusuf Fenerci ve Mahmut URKAÇ’a bir er adet plaket tektim etti.


Konuşmaların ve takdim ve ikramların ardından Yöremiz Sanatçılarından Mahmut URKAÇ  Sahne alarak gençleri Doyasıya eğlendirerek unutulmaz bir gece Yaşattı.  

Son olarakta Sahneyi yine yöremiz sanatçılarından Yusuf FENERCİ alarak büyük bir performansla gençlerimizi eğlendirerek unutulmaz bir program yaşatdı.

Karabörk Köyü gençlik Kolları olarak gecemize katılan tüm köylülerimize ve gençlerimize davetimizi kabul ederek gelen siyasi parti temsilcilerine gecemize katılamayarak telgraf ceken Giresun millet vekili sayın Nuretdin CANİKLİ bey e İstanbul Büyük şehir belediyesi Başkanı Syn: Kadir TOPBAŞ beye Beyoğlu Belediyesi başkanı Syn: Ahmet Misbah Demircan beye yardımcıları Syn: Kamal GENÇ ve Şems ÇAKIROĞLU beye Eyüp Belediye Başkanı Syn: İsmail Kavuncu Beye,Gebze Belediye başkanı Sn. adnan köşker'e  Dolu dere Köyü Kadın kolları na Teşekkür ederiz  


Karabörk Köyü Derneği Gençlik Kolları

Yönetim Kurlu

karaborkkoyu@gmail.com


Etiketler : Karabörk'lü, Gençler, Bir, Arada, ,


Bu Haber Toplam 7956 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: