Ana Sayfa
İlk Bağış Yüksel Kardeşlerden
02 Ağustos 2010 Pazartesi 11:11
Giresun'da kimsesizlerin kimi Deniz Yıldızı Derneğine yaklaşan Ramazan öncesi hayırseverlerin bağışı sürüyor.

   Çalışanlarıyla, bağışçılarıyla ve gönüllüleriyle birlikte kendi ihtiyaçlarını karşılamakta güçlük çeken insanlarımızın yaklaşan mübarek ramazan ayını daha iyi yaşamalarına katkı  sağlamak amacıyla Deniz Yıldızı Derneğinin fitre ve zekat yardımı çalışmaları devam ediyor.

   Giresunlu işadamlarımızdan Yüksel Kardeşler bu yıla ait ticari gelir zekatlarının bir bölümünü Deniz Yıldızı Derneğine ayırdılar.İhsan Yüksel bağış çekini Ferhat Deniz'e teslim ederken yanında Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük'te hazır bulundu. 

   İhsan Yüksel, Fikri Yüksel, Aslan Yüksel, Murat Yüksel kardeşler; Giresun ziyaretlerinde ticari gelir zekatlarıyla ilgili olarak Yüksel Kardeşler adına İhsan Yüksel'i görevlendirerek bu yıla ait ticari gelir zekatlarının bir bölümü olan 4560 TL tutarındaki çeki Deniz Yıldızı Derneği yönetim kurulu başkan yardımcısı Ferhat Deniz'e teslim ettiler.  

     Yönetim Kurulu Başkanı Emine Acar yaptığı açıklamada; Yüksel Kardeşlerin ticari gelir zekatlarının bir bölümünü Deniz Yıldızı Derneğine ayırmaları konusundaki takdirlerini kutluyorum, biz de Yüksel Kardeşlerin zekatlarını en hassas bir şekilde, çok muhtaç olan kişilere ulaştırarak bu ulvi görevimizi en güzel şekilde yerine getirmeye çalışacağız.

   Ümit ediyorum ki!. Yüksel Kardeşlerin ticari gelir zekatları alanındaki bu davranışları,  diğer işadamlarımıza da örnek olur. Çünkü vereceği yardımlardan dolayı hiç kimsenin malı noksanlaşmaz. Biliyorum ki bizim insanımız yardım ederken; yardım alandan daha çok sevinir, daha çok mutlu olur.  Teşekkürler Yüksel Kardeşler



Etiketler : İlk, Bağış, Yüksel, Kardeşlerden,


Bu Haber Toplam 6500 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: