Ana Sayfa
İGEDER Konferansına Büyük İlgi
24 Ocak 2011 Pazartesi 13:50
İstanbul Giresunlu Eğitimciler Derneği (İGEDER) 'Eğitimde Düşünce Devrimi' adlı konferans düzenledi.

İGEDER’in tertip ettiği ve Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Giresun Dereli’li hemşerimiz Ercan Türk tarafından verilen ‘Eğitimde Düşünce Devrimi‘  adlı konferansa resmen protokol yağdı.
 
   Yemekli olarak tertip edilen konferansa İstanbul Milletvekili Hüseyin Besli, Giresun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Cumhur Melikoğlu, Bağcılar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aydın, Görele Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu, İstanbul Bağcılar Belediye Meclis Üyesi (CHP) Ali Öztürk, Sultangazi İlçe Tarım Müdürü İsa Tanrıverdi, İGEDER Başkanı Demircan Yetkin, Karadeniz Dernekler Konfederasyonu (KARKON)  Genel Sekreteri Ethem Bakar, Giresun Sivil Toplum Örgütleri Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Halim Karakaya, Halil Asılsoy, İlhami Oral, İstanbul Arnavutköy  İlçe Milli Eğitim Müdürü Arif Dede, İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Zeki Olgun, İstanbul Sancaktepe İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Turan İspiroğlu, İstanbul Sultangazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Şenol Saygılı, İstanbul Zeytinburnu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Necati Yılmaz, İstanbul Sultangazi Orhangazi İlköğretim Okulu Müdürü Abdurrahman Ada, İstanbul ili çeşitli ilçelerinden İGEDER temsilcileri basın ve televizyon kanallarının temsilcileri katıldı.
 
 
 
Yemekli olarak gerçekleştirilen panelin açılış konuşmasını İGEDER Başkanı Demircan Yetkin yaptı, Yetkin kısa konuşmasında şunlara değindi. “  İGEDER mahalle köy ve belde dernekleri gibi çalışmayan topluma verilmesi gerekli önemli mesajları yaptığı böyle organizasyonlar ile duyurmaya çalışan Giresunlu Eğitimciler Derneği örnek olma yolundadır. Bugün bizler ile aramızda bulunan birçok hemşerimiz bu derneğin kurulmasına ön ayak oldu, onların başlattığı bu bayrak yarışını bizden sonraki arkadaşlara devretmek maksatlı yolumuza devam ediyoruz, ben katılanların tamamına kurumum ve üyelerim adına teşekkürü borç biliyorum. “ dedi.
 

Daha sonra Ankara’dan panel sunmak üzere gelen Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Dereli’li hemşerimiz Ercan Türk söz aldı ve hazırladığı paneli sundu.

 
 
Konferansı hazırlayan ve sunan Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Ercan Türk'e İGEDER Başkanı Demircan Yetkin tarafından bir plaket takdim edildi.
 
 
Daha sonra müzik ile devam edildi ve sahneye Giresun müziğine son günlerde büyük emekler veren Tuncay Uzun davet edildi, Tuncay Uzun bir birinden güzel Giresun türkülerini salondakiler için seslendirdi.
 
Haber     : GG Ajans
Resimler : Gökhan Aralık


Kaynak: gurbetcigiresun Etiketler : İGEDER, Konferansına, Büyük, İlgi, ,


Bu Haber Toplam 7665 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: