Ana Sayfa
Hasan Turan,Yalçıntaş'ı Ziyaret Etti
25 Ağustos 2010 Çarşamba 04:01
Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, İTO Başkanı Murat Yalçıntaş'ı ziyaret etti.

   Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş’ı makamında ziyaret etti. Yalçıntaş, Turan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İstanbul’u sembolize eden bir tabloyu Hasan Turan’a hediye etti.

   Giresun Federasyonu Başkanı  Hasan Turan İTO Başkanı Murat Yalçıntaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.  Hasan Turan, Giresun ve Giresunluların STK ve Meslek Odalarına verdiği desteklerden dolayı İTO Başkanı Yalçıntaş’a teşekkür etti.

   İTO Başkanı Yalçıntaş’a fındık hediye eden Hasan Turan,Giresun Fındığı’nın Türk Ekonomisi’ne sağladığı katma değeri anlattı. Turan, görüşme sırasında Giresun Fındığı’nın dünyanın en kaliteli fındığı olduğu vurgusunu yaparak  İTO Başkanı Murat Yalçıntaş’ı Giresun’a davet etti.

   Aynı zamanda ramazan ayında verilen iftar yemekleri içinde Yalçıntaş’a davette bulunan Hasan Turan, Yalçıntaş’ın “Giresun davetinize iştirak etmek isterim” demesi üzerine memnuniyetini bildiren bir açıklama yaptı.

   Ziyarete İTO başkan müşaviri Şefik Memiş, İTO meclis üyesi Hüseyin Akarçeşme, meclis üyesi  Eyüp Topal ve aynı zamanda federasyon yönetim kurulu üyesi de olan Akın Bebek’te hazır bulundu.



Etiketler : Hasan, Turan,Yalçıntaş'ı, Ziyaret, Etti,


Bu Haber Toplam 6424 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: