Ana Sayfa
Hasan Turan,Tahriklere Kapılmayalım
27 Nisan 2010 Salı 22:07
Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan,Türkiye'deki birlik ve beraberlik ortamını bozmak isteyenlere karşı herkesi uyanık olmaya çağırdı.

Giresun Federasyonu’ndan terör saldırısına kınama

   Giresun Federasyonu, Dereli ilçesinde Askeri araca yapılan terörist saldırıyı nefretle kınayarak duyduğu üzüntüyü dile getirdi.

Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan,olaydan çok büyük bir üzüntü duyduklarını belirterek "
   "26 Nisan 2010 tarihinde Giresun’un Dereli ilçesi  Kanlıhan bölgesinde görev yapan askeri birliğimize yapılan terörist saldırıda 1 askerimizin şehit olması, 2 askerimizin ve 1 vatandaşımızın yaralanması nedeniyle duyduğumuz üzüntü çok büyüktür. "ifadesini kullandı.
            Turan şöyle konuştu
   "Giresun Federasyonu olarak bu hain ve dehşet verici saldırıları nefretle kınıyor ve lanetliyoruz.
Ülkemizde birlik ve beraberliği bozmayı, kardeşlik duygularını zedeleyerek huzur ortamını yok etmeyi isteyen terör odaklarına ve yardımcılarına; tahriklere kapılmayarak, aklıselimle ve birlik beraberlik içerisinde hareket ederek gereken karşılığı vereceğimize inancımız tamdır.
   Giresun Federasyonu olarak, vatan için şehit olan kahraman askerimize Allah’tan rahmet, Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimize, Yüce Türk Milletine ve bu vesile ile tüm şehit ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.”


Kaynak: giresunaktuel Etiketler : Hasan, Turan,Tahriklere, Kapılmayalım,


Bu Haber Toplam 6893 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: