Ana Sayfa » Siyaset
HASAN TURANA YOĞUN İLĞİ
11 Nisan 2018 Çarşamba 00:01


 

 

 

Aslen Giresunlu olan İstanbul Milletvekili Hasan Turan programlarında sınır tanımıyor. Partisinin programları dışında bölgesinden,hemşehrilerinden ve STK’ lardan gelen etkinliklere de katılım sağlıyor. STK kökenli olan Turan gittiği her yerde yoğun ilgi görüyor.


Sev seni seveni hâk ile yeksan olsa, sevme seni sevmeyeni Mısır'a sultan olsa diyen Hasan Turan;
“Kongre sürecindeki partimizin ilçe programlarının yanı sıra bölgemizden ve hemşehrilerimizden gelen etkinlik davetlerinede yetişmeye çalışıyoruz” dedi.

Pazar gününe Gaziosmanpaşa ilçesinde kurulu bulunan Eynesil İshaklı Köyü Derneğinin kahvaltı programıyla başlayan Turan, programını Zeytinburnu AK Parti ilçe kongresi, Yağlıdere Tekke Köyü Derneğinin Gebze’de düzenlediği Horasan Erenlerinden Hacı Abdullah Halife’yi anma ve anlama etkinliği, Çayırova Giresunlular Derneği’nin öncülüğünde 16 il derneğinin katkılarıyla düzenlenen birlik programı ile sürdürdü.

Biz hep birlikte Türkiyeyiz diyerek yola çıkıyorum diyen Turan sözlerini şöyle sürdürdü; “Durmak yok yola devam. Safları sıklaştırarak kararlı adımlarla hedefe kitlenmeliyiz. İçinden geçtiğimiz süreç bunu gerektiriyor. Düşmanlarımız hiç boş durmadı,durmuyor ve durmayacak. Bunu çok iyi biliyoruz. Biz bu şartlar altında atalet içinde olursak tarih karşısında hesabını veremeyiz. Ülkemiz ve bölgemiz emperyalistlerin hücumu altında iken bize durmak yaraşmaz. Özellikle yerli iş birlikcileri halkımıza iyi tanıtıp gerçek yüzlerini pazara çıkarmalıyız. Bunları halkımızla paylaştıkca ziyadesiyle hoşnut oluyorlar, gösterdikleri teveccühden bunu anlıyoruz, kendilerine şükranlarımı sunuyorum” dedi.

 



Etiketler : vatangiresun.giresunmedyaplatformu.sadi, toygar.ismail, akdoğan,, erdal, avcı.ömer, mutlu, karaman.abdurrahman, ada,,


Bu Haber Toplam 5772 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: