Ana Sayfa » Duyurular
Hamdi Yıldız Arşive Düşerken
03 Eylül 2010 Cuma 04:55
Bazı haberler vardır,bir türlü arşive düşmesini istemessiniz.Okunma rekoru kıran Hamdi YILDIZ haberi de bunlardan birisi.

20 gün gibi kısa bir zamanda,Hamdi YILDIZ Haberleri 6600 kere okunarak sitemizde bu zaman kadar yayınlanan haberler arasında en çok okunan haber olarak kayıtlara geçmiştir.

#1688  03/08/2010  HAMDİ YILDIZ'a Zamansız Veda  GÜNCEL  4759  
 #1686  03/08/2010  Yıldız İstanbul'da Defnedilecek  GÜNCEL  1841  

Zor yetiştirip,kolay kaybettiğimiz değerli hemşerimize bir kez daha ALLAH (CC)'tan rahmet diliyoruz.Kederli ailesine ve yakınlarına tekrar başsağlığı dilerken,böyle acıların bir daha yaşanmamasını yüce mevladan niyaz ediyoruz.

Sitemizde bu zaman kadar yayınlanan hiç bir haber 3 bin üzerinde okunmamıştır.Giresun bir YILDIZ'ını kaybederken,haber arşive düşerken olay tazeliğini ve sıcaklığını gönüllerde yıllarca koruyacaktır.Güle Güle Hamdi YILDIZ mekanın cennet olsun.ALLAH (CC) senden razı olsun.

Hamdi YILDIZ haberi sitemizde bu zaman kadar yayınlanan haberler arasında en çok okunan haber olarak kayıtlara geçmiştir.Habere olan ilgiden dolayı bir kaç kez haberin arşive düşmesini önledik.Ancak bu güzel kardeşimizin haberi arşive düşerken gönüllerde her zaman ve yıllarca tazeliğini koruyacağı da aşikar bir şekilde görülüyor.

Evet biz O'na Giresun'un bir YILDIZ'ı dedik.Çok zor yetişen bir gönül insanının aramızdan ani ve acı bir şekilde ayrılması ailesini,yakınlarını,dostlarını ve iş arkadaşlarını ne kadar üzdüyse şüphesiz bizleri de o kadar derinden üzmüş ve sarsmıştır.Artık elimizden gelen bir şey olmadığına göre bu değerli hemşerimizi hayırla ve dualarla yad etmekten başka bir çaremizde yoktur.

Sitemizde daha önce yayınlanan Hamdi YILDIZ haberlerini okumak için aşağıdaki linklere tıklayınız.

http://vatangiresun.com/yildiz-istanbulda-defnedilecek_haberi_1686.html

http://vatangiresun.com/hamdi-yildiza-zamansiz-veda_haberi_1688.html

 



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Hamdi, Yıldız, Arşive, Düşerken,


Bu Haber Toplam 9478 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: