Ana Sayfa » GİRESUN
HAMDİ YILDIZ'a Zamansız Veda
03 Ağustos 2010 Salı 22:40
Giresun bir YILDIZ'ına zamansız veda etti.

Yağlıdere Akdarı Köyünde uğradığı silahlı saldırı sonucu vefat eden Kuveyt Türk Hazine Müdürü Hamdi Yıldız, İstanbul Yenibosna'da toprağa verildi.

Kuveyt Türk tam kadro cenaze merasimine katıldı.Misafirleri GDB Başkanı Halil Kütük ağırladı.

Vatan Toprağı.

Yıldız'ın sevenleri o'nu son ana kadar yalnız bırakmadılar.

Hamdi Yıldız son yolculuğuna kalabalık bir cemaat tarafından uğurlandı.

Yıldız'ın cenaze törenine katılanlar,Cami çıkışı kilometrelerce uzunlukta kortej oluşturarak mezarlığa kadar yürüyüp son görevlerini yapmaya çalıştılar.

HAMDİ YILDIZ İSTANBUL'DA TOPRAĞA VERİLDİ

Giresun ve Yağlıdere büyük bir değerini daha yitirdi. Kendisini yetiştirmiş, son derece dürüst, güvenilir, tabir yerinde ise yerdeki karıncayı bile incitmeyecek karakterdeki YILDIZ'ımızı kaybettik.

Yağlıdere, Akdarı köyünden çıkıp, gurbet ellerin çilesi ile büyümüş, her türlü zorlukları aşarak, Türkiye’nin önemli bankalarından KUVEYT TÜRK EVKAF FİNANS KURUMU’nin Hazine Müdürü olmuş Hamdi Yıldız’ı kaybettik. Peşinden “Allah rahmet eylesin, Allah sevenlerine ve hepimize sabırlar versin” demekten başka elimizden bir şey gelmiyor.

Hamdi Yıldız, 1 Ağustos 2010 Pazar günü, İstanbul, Bahçelievler, Yenibosna Akşemsettin Camii’nden ikindi namazını müteakip kaldırıldı ve ebedi istirahatgâhına defnedildi. Camiinin bahçesi sabahtan itibaren sevenleri ile dolmaya başladı. Öylesine büyük bir kalabalıkla uğurlandı ki, ne kadar seveni olduğunu da böylece kanıtlamış oldu.

Cenazesine; KUVEYT TÜRK EVKAF FİNANS KURUMU Genel Müdürü Ufuk Uyan, Genel Müdür Yardımcısı Murat Çetinkaya, Danışman İdris Turan İlter, Danışman Mehmet Emin Oran, diğer Genel Müdür Yardımcıları, Birim Müdürlerinin tamamı, İstanbul Şube Müdürlerinin tamamı, Giresun Dernekleri Birliği Başkanı Halil Kütük, Yağlıdere Belediye Başkanı Abdurrahman Kırhasanoğlu, Yağlıdereliler Derneği Başkanı Mehmet  Ayaz, Eski Üçtepeler Belediye Başkanı Tevfik Zıvalı, Bulancak Dernekleri Federasyonu Başkanı İhsan Yüksel, Sultangazi Giresunlular Derneği Başkanı M. Şenol Saygılı, Yağlıdere Yazlıkköyü derneği kurucu Başkanı Hasan Top, MÜLKİYE MÜFETTİŞİ MEHMET GÜNAYDIN, Akdarı Köyü Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Durmuş Top, İl Genel Meclisi Üyesi Fahri Biçer, İşadamı Metin Koç, Gazeteci Zeki Al, Vatangiresun.com internet sitesi sahibi Nuri Yılmaz ve Burada isimlerini yazamadığımız binlerce seveni cenazesinde hazır bulundu. (Halil Kütük).

www.vatangiresun.com değerli hemşerimize Allah (CC)'tan rahmet,kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diler.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : HAMDİ, YILDIZ'a, Zamansız, Veda,


Bu Haber Toplam 20885 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: