Ana Sayfa
Halkalı ve Arnavutköy'de Hüzün
06 Ekim 2010 Çarşamba 10:43
Keşap Halkalı ve Arnavutköy'ünde işadamı Hacı Ayhan Kolukısaoğlu'nun ölümü büyük üzüntü yarattı.

İstanbul'da vefat eden Hacı Ayhan Kolukısaoğlu'nun cenazesi otobüsle memleketi Keşap Halkalı ve Arnavutköy'e götürüldü.Keşap Halkalı ve Arnavutköy derneği yönetim kurulu üyesi Muzaffer Kolukısaoğlu'nun ağabeyi olan Hacı Ayhan Kolukısaoğlu İstanbul'dan götürüldüğü köyünde büyük bir kalabalık tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Köy Camiinin kalabalık cemaati almaması üzerine dışarıya serilen hasırların üzerinde namaz kılındı.Dernek Başkanı Abdullah Akgün İstanbul'dan itibaren cenazenin toprağa verildiği son ana kadar yakından ilgilendi.

**************************

Cenaze merasiminden sonra Karabulduk Belediye Başkanı Mehmet Öztürk makamında ziyaret edildi.

Halkalı ve Arnavutköy Derneği Başkanı Abdullah Akgün cenaze merasimine katılan misafirlerini köydeki evinde ağırladı.

Bölgesindeki Giresun Derneklerine verdiği destekle bilinen Yeşilpınar Yılmazlar alışveriş merkezinin sahibi Mustafa Yılmaz'da köyüne yaptığı ev ile vatanını unutmadığını kanıtlamış.

Giresun İl genel meclisi üyesi Mehmet Yüksel'de bir grup misafirini Keşap girişinde karşılayarak cenaze merasiminin yapılacağı Halkalı ve Arnavutköyü'ne kadar götürdü.

Cenaze ile İstanbul'dan itibaren son ana kadar yakından ilgilenen Başkan Abdullah Akgün uzaktan gelen misafirlerini köydeki bu evinde ağırladı.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Halkalı, ve, Arnavutköy'de, Hüzün,


Bu Haber Toplam 10570 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: