Ana Sayfa » Dernekler
Halil Kütük Başkanlığı Bıraktı
24 Ocak 2012 Salı 09:05
Giresun Dernekçiliğinin en önde gelen isimlerinden Halil Kütük, GDB Başkanlığını İhsan Yüksel'e bıraktı.

Merkezi İstanbul’da bulunan Giresun Dernekleri Birliği’nin (GDB) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısı sonunda Başkanlığa Bulancak Federasyonu (BUFED) kurucu Başkanı İhsan Yüksel seçildi.

Dernek üyeleri arasında yapılan 4 olağan genel kurul Divan Başkanlığı’na Av. Engin Yıldırım ve Divan kâtipliğine Sadi Kaya ile Nazmi Kaya’nın seçilmesiyle, saygı duruşunun ardından genel kurula geçildi.

 Yapılan Genel Kurul Toplantısı’nda, Giresun Dernekleri Birliği’nin bundan sonra yapacağı faaliyetlerin neler olması gerektiği tartışmaya açıldı. Önemli fikirler öne sürüldü. Tüzük değişikliği yapılarak yönetim kurulu üye sayısının 17’den 11’e düşürülmesi kararlaştırıldı.

 

Yönetim Kurulu asil ve yedek üyelerinin seçiminde, ilçeler tarafından gönderilen isimlerden oluşturulan liste Divan Başkanlığı’na sunuldu. Başka bir liste çıkmayınca yapılan seçim sonucunda önerilen listede yazılı isimler oy birliği ile yönetim kurulu asil ve yedek, denetim kurulu asil ve yedek üyeliklerine seçildi.

 Dilek ve Temenniler bölümünde söz alan konuşmacılar Hasan Turan, Birol Kardaş, İsmail Kahraman, Mustafa Coşkun, Süleyman Torlak, Giresun Dernekleri Birliği’nin kurucu Başkanı Halil Kütük’e, uzun yıllar, Giresun Dernekçiliğine verdiği emeklerden, birbirinden farklı faaliyetlerin hayata geçirdiğinden dolayı kendisine teşekkürlerini ifade ettiler.

 Ankara’dan gelerek, Genel Kurul Toplantısı’na iştirak eden, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkan Yardımcısı Mustafa Kuruca da, veciz bir konuşma yaptı. Daha sonra söz alan Halil Kütük,camianın kendisine haklarını helâl etmelerini, kendisinin hakkı varsa, helâl ettiğini ifade etti.

 Yeni Başkan İhsan Yüksel ise, kendisine ve yönetimine gösterilen güvene lâyık olmaya çalışacaklarını söyledi ve herkese teşekkür ettiğini bildirdi. 

Genel Kurul Toplantısı sonucunda aşağıdaki isimler asil üyeliklere seçildi. Görev bölümü, yönetim kurulunun ilk toplantısında karar altına alınacaktır.

 

İhsan Yüksel (Başkan  )

Halil Kütük                                                    

Mustafa Coşkun                     

Sebahattin Kayas        

Mustafa Harmanşa      

Birol Kardaş               

Süleyman Torlak         

Hüseyin Kurucu                      

Avni Aydın                                                     

Eyüp Combaş

Erol Abdullah Akkuş       



Kaynak: giresunhaberal.com Etiketler : Halil, Kütük, Başkanlığı, Bıraktı,


Bu Haber Toplam 7702 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: