Ana Sayfa
H.İbrahim Şengün'de Aday Oluyor
27 Ocak 2011 Perşembe 11:05
Giresun derelerine HES yatırımı yapan tek Giresun'lu olma özelliğini taşıyan Halil İbrahim Şengün'ün çok yakında Ak Parti'den aday olacağını açıklaması bekleniyor.

   Giresun'da akarsuların HES yatırımı için hep başkalarına satıldığı söylenedursun, kendi bölgesine yatırım yapan tek Giresun'lu olma özelliğini elinde bulunduran Halil İbrahim Şengün'ünde önümüzdeki günlerde Ak Parti'den aday adayı olacağı konuşuluyor.

   Bazı çevrelerin özellikle aday olmasını istediği Halil İbrahim Şengün'ün Giresun'un kalkınmasıyla ilgili önemli projelerinin olduğu da dile getiriliyor.

   Giresun için henüz ortada planı projesi olan bir adayın olmaması Şengün'ün halk nezdinde aday adaylığına olan desteğin giderek artacağı gelen bilgiler arasında.

   Giresun'a hizmet için çıktığı yolda Sn.Şengün'e başarılar dileriz.

***********************

H.İbrahim Şengün Kimdir ?

 

   1955 Görele doğumlu Halil İbrahim Şengün, Eğt-Öğr.görevlisi Makine Yüksek Mühendisidir. Sanayici olan Şengün’ün Motorlarda Termodinamik Esalar ile Motorlar Yapı ve Hesabı adlı iki de kitabı vardır.

   ŞENGÜN  Müh.Müş.Taah. ve Tic.A.Ş., ŞENGÜN Elektrik End.San.ve Tic.,ŞENGÜN Elektirk Üretimi Sanayi ve Tic.A.Ş.,ŞENGÜN Sigorta Ar.Hiz. Ltd.Şti. ile ŞENGÜN Kalkınma Vakfı Kurucu Başkanı da olan H.İbrahim Şengün, Kocaeli Mühendislik Fakültesi’nde Öğr.Görevlisi olarak bir süre çalışmış, daha sonra çeşitli kurumlarda danışmanlık ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmuştur.

   Yıllardır muhtelif yerlerde konferanslar vermiş,panellere katılmış, seminer ve toplantılarda konuşmacı olarak görev almıştır.  

   Halem tek Giresunlu yatırımcı olarak Çanakçı 1, Çanakçı 2, ve Çanakçı 3 HES inşaatlarının başında Çanakçı derelerine 40 milyon Dolar yatırım ile kendisine ait bu Hidro Elektrik Santrallerinin bir an evvel hizmete geçişini hazırlamaktadır.

******************

Halil İbrahim Şengün ve Şengün şirketler grubunu daha yakından tanımak için tıklayınız.

http://www.sengunas.com/ 



Etiketler : H.İbrahim, Şengün'de, Aday, Oluyor,


Bu Haber Toplam 17680 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: