Ana Sayfa » Güncel »
Gurbetçi Çotanaklar Ankara Yolcusu
26 Şubat 2010 Cuma 20:41
Bursa'daki taraftar grubumuz Gurbetçi Çotanaklar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKDOĞAN mesaj yayınladı.

               Erdal AVCI-Bursa'dan bildiriyor.

 Dün kamuoyuna bir açıklama yaparak Ankara’ ya yakın illerdeki bütün Giresun’ a gönül vermiş kişileri Ankara Cebeci Stadına davet eden başkanın bu çağrısına taraftarlardan cevap geldi. 

       Bursa’ daki taraftar grubumuz Gurbetçi Çotanaklar Yönetim Kurulu Başkanı İsmail AKDOĞAN tarafından yayınlanan mesajda şunlara yer verildi.    

       ‘’ Giresunspor’ umuzun peşinde uzun mesafeler kat ettik. Yağmur da, çamur da takımımızı bilhassa deplasmanlarda yalnız bırakmamak için elimizden geleni yaptık. Şimdi ise önümüzde büyük hedefler var. Bizler taraftar olarak biz bu hedefe varacağımıza inandık. Başkent Ankara’ da oynanacak olan Hacettepe deplasmanına da ayrı bir hazırlık yaptık. Şuan için 2 otobüsümüz dolu vasiyet de Cumartesi gecesini beklemeye başladık.  Bursa’ dan münferit gelenler ile sadece bizim kafilemiz  200 kişi olacağı düşüncesindeyiz.

         Ayrıca açıklamasının devamında son haftalardaki ekibimize karşı olan tutumuna da değinen AKDOĞAN;  kim ne yaparsa yapsın Büyük Giresunspor camiasına zarar vermeye çalışan kişiler bir gün bunların cevabını en güzel şekilde alacaktır. Ankara’ dada bu birlik ve beraberliğimizin cevabını stadyumu Giresunspor ve Türk Bayrakları ile donatarak vereceğiz dedi.

Giresunspor Başkanı Olgun Aydın Peker ne demişti;

Giresunspor Kulüp Başkanı Olgun Aydın Peker, Pazar günü deplasmanda oynayacakları Hacettepespor maçında çevre illerdeki tüm Giresunspor’u sevenleri yanlarında görmek istediklerini belirtmişti.

 

 



Etiketler : Gurbetçi, Çotanaklar, Ankara, Yolcusu,


Bu Haber Toplam 11151 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: