Ana Sayfa » Dernekler
Güce Tevekli Derneği Sahneye Çıkmaya Başladı
17 Haziran 2013 Pazartesi 19:25


GÜCE TEVEKLİ EMİN ADIMLARLA GELİYOR

 

Yeni kurulan Güce Tevekli Derneği (TEVDER) ilk iş olarak büyük bir piknik organizasyonu gerçekleştirdi. Uzun zamandır dernekleri olmadığı halde, birlik ve beraberlik içinde hareket ederek yapılan Giresun faliyetlerinde Tevekli Köyünü en güzel şekilde temsil eden Bilal Demir ve arkadaşları derneği kurduktan sonrada boş durmayarak muhteşem bir piknik şölenine imza attılar.

 

Tuzla Akfırat'ta yapılan piknik şöleni oldukça neşeli bir biçimde geçti. Bu arada uzaktan yakından pikniğe katılanlar ve birbirini özleyen Tevekli Köyü sakinlerinin samimi davranış ve dostlukları gözlerden kaçmadı.

 

TEVDER Başkanı Bilal Demir gazetemize yaptığı açıklamada "resmi bir derneğimiz olmadığı halde yıllardır Giresun adına yapılan faliyetlere Tevekli Köyü olarak katıldık ve köyümüzü en güzel şekilde temsil ettik. Var olan birliğimizi resmi olarak tescilledikten sonra artık Güce Tevekli Köyü Derneği bundan sonra adından sık sık söz ettirecek ve güzel işlere imza atacaktır" dedi. 

Tevekli köyü sakinleri yaptıkları açıklamada "bu zamana kadar derneğimiz yoktu, fakat bizler birlik olma gayretimizi her zaman sürdürdük, bundan sonra resmi bir derneğimizin olması bize ekstra bir güç katacaktır, hem gurbette ve hemde köyümüzde hayırlı işlere imza atacağız" dediler. 

 

 

 

 



Etiketler : Güce, Tevekli, Derneği, Sahneye, Çıkmaya, Başladı,


Bu Haber Toplam 10474 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: