Ana Sayfa » Dernekler
GÖRFED'in SGK Unkapanı Ziyareti
12 Kasım 2011 Cumartesi 12:07
GÖRFED SGK Unkapanı Merkez Müdürlüğü'ne atanan Görele'li hemşehrimiz Halil Cırtlık'ı ziyaret etti.

Görele Dernekleri Federasyonu, Sosyal Güvenlik Kurumu’na bağlı Unkapanı Merkez Müdürlüğü’ne atanan Göreleli hemşehrimiz  Halil Cırtlık'ı makamında ziyaret etti.
GÖRFED Başkanı Birol Kardaş " Halil müdürümü bu kurumda genç bir memur iken tanıyordum daha sonra görev değişikliği oldu. Başka şubelerde görevler üstlendi. Bu görevlerin başarısı ile üstesinden geldi. Bu başarısı bilgi birikimi, tercübesi ve kişiliği ile bugün bulunduğu makama hak ederek geldiği,burada da çok başarılı olacağına inanıyoruz. Kendisi ile biz hemşehrileri olarak gurur duyduğumuzu ifade ederek yeni görevinde başarılar diliyoruz." dedi.

 


SGK Unkapanı Merkez Müdürü Halil Cırtlık " Hemşehrilerimin ziyaretinden dolayı çok mutlu oldum. Derneklerimiz bir araya gelmemiz için bir köprü görevini üstleniyorlar. Bu kentte belirli makamlara gelmiş çok sayıda hemşehrim olduğunu biliyorum. Onlarla biraraya gelmeyi arzu ediyorum.
Bu konuya federasyonumuz öncülük ederse mutlu olurum. Federasyonumuzu yapmış olduğu faaliyetlerden dolayı takip ve takdir ediyorum. Biraraya gelmek bu güne nasipmiş geldikleri için herkese teşekkür ediyorum." dedi.


 

Ziyarete, Görele Dernekler Federasyonu Başkanı Birol Kardaş'ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, Muhittin Çelik ve Sabri Erden de katıldı.

www.gorele.gen.tr haber merkezi.



Etiketler : GÖRFED'in, SGK, Unkapanı, Ziyareti,


Bu Haber Toplam 9337 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: