Ana Sayfa
Görele Dernekleri Federasyonu
02 Şubat 2011 Çarşamba 01:22
Görele Dernekleri Federasyonu, Birol Kardaş'ın başkanlığında, federasyona bağlı tüm köy dernekleri başkanlarıyla Kasımpaşa'da bir araya geldi.

   13 Şubat Pazar günü yapılacak Görele’nin Kurtuluşu programı için kahvaltılı istişare toplantısı düzenleyen federasyon, yeni vizyonuyla Görele’nin geleceğine yeni heyecan getiriyor…

   Beyoğlu Belediyesi’nin katkılarıyla Kasımpaşa Sosyal Tesislerde bir araya gelen Görele Dernekleri Federasyonu, (GÖRDEF) kurulmasıyla çalışmalarına yeni bir heyecan ve hız kazandırdı.

Kardaş: “GÖRFED ile daha da güçleneceğiz”
   Görele’nin Kurtuluşu programlarının 93. yıldönümünde geniş çaplı bir organizasyona imza atmayı hedefleyen Görele Dernekleri Federasyonu Başkanı Birol Kardaş, bu güne kadar marka olmuş Görele Dernekleri Birliği’nin artık “Federasyon” kimliği ile çalışmalarına devam edeceğini belirterek, 13 Şubat günü yapılacak program hakkında bilgi verdi.
Kardaş, “Bu süreçte federasyonumuzu ekonomik, kültürel ve sosyal açıdan daha güçlü hale getirmeyi amaçlıyoruz. Bununla birlikte federasyon merkez binasını kazandırmayı hedefliyoruz. İnanıyorum ki GÖRFED ile daha da güçleneceğiz. Bu duygularla 13 Şubat günü tüm hemşehrilerimizi Esenyurt’a bekliyoruz” dedi.

Görele bu yıl Beyoğlu Belediye Başkanı’nı ağırlayacak
   Öte yandan tüm köy dernek başkanlarının tek tek söz aldığı programda konuşan AK Parti Beyoğlu Belediye Meclis Üyesi Zafer Tahmaz, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan’ın bu yıl Temmuz ayında Görele’ye misafir olmayı arzuladığını söyledi. Bunu için tüm dernek başkanlarından bu konuda destek vermelerini isteyen Tahmaz, “Beyoğlu Belediye Başkanımızı Görele’de en iyi şekilde ağırlamak için çalışmalara başladık” dedi.

Anlamlı ve dolu dolu 13 Şubat…
   Konuşmaların ardından 13 Şubat günü için istişare yapıldı. Bu yıl düzenlenecek 13 Şubat Görele’nin Kurtuluşu programı dolu dolu geçeceği belirtildi. Yemekli program, Görele tarihini anlatan slayt gösterimi ile başlayıp, panelistler ve sanatçılar ile devam edeceği belirtildi.

Tarih:   13 Şubat 2011 – Pazar
Saat:    18:00 – 23:00
Yer:      Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi
Adres:  Esenyurt Belediyesi Karşısı – Doğan Araslı Cad. Esenyurt / İST.
Tel:      0212 596 0 464

Haber – Fotoğraflar: Timur TAHMAZ

















Kaynak: görelegentr Etiketler : Görele, Dernekleri, Federasyonu,


Bu Haber Toplam 11150 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: