Ana Sayfa » Dernekler
GOP Giresun'un Parlakkılıç Ziyareti
26 Nisan 2012 Perşembe 08:25
Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri GOP Bel. Bşk. Yardımcısı Av. Arif Parlakkılıç'ı ziyaret etti.

Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği yeni yönetimi ile nezaket ziyaretlerini sürdürüyor. Ziyaret programları çerçevesinde Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Av. Arif PARLAKKILIÇ ‘ı ziyaret ederek devam etti.

Belediye Başkan Yardımcısı Av. Arif PARLAKKILIÇ ‘ın makamında gerçekleşen kahvaltılı ziyaret Giresunlular adına yapılması gerekenler gözden geçirildi. Zitaret olumlu ve samimi hava içinde geçti. Dernek Başkanı Mehmet HALİL HAYTA ve Dernek Yönetiminde bulunan Başkan Vekili  Bayram EŞGÜNOĞLU, Başkan Yrd. Ahmet ŞAHİN , Güngör BODUR ve Arif CANSIZ  Gaziosmanpaşa’da bulunan Giresunluların olabilmesi mümkün  isteklerini ve temennilerini dile getirdiler. Kahvaltı ve kabul için Sn. Av. Arif PARLAKKILIÇ’ a teşekkürlerini ileterek önümüzdeki günlerde tekrar bir araya gelme dileklerini ilettiler.

Yapılan ziyareti memnuniyet verici bulan Belediye Başkan Yardımcısı Av. Arif PARLAKKILIÇ istişare amaçlı toplantıların daha arttırılmasını, Giresunlular Derneğinin diğer derneklerimizle sürekli iletişim halinde olmasını ve birlikte hareket edilebilmesi yönünde sağlam temeller üzerine oturtulması gerektiğini ifade ederek, Gaziosmanpaşa Giresunlular Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Gaziosmanpaşa  Belediye Başkan Yardımcısı Av. Arif PARLAKKILIÇ’ a Giresunlular adına teşekkür ederek toplantıdan ayrıldıalar..



Kaynak: gopajans.com Etiketler : GOP, Giresun'un, Parlakkılıç, Ziyareti,


Bu Haber Toplam 9997 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: