Ana Sayfa » Dernekler
Girfed, Giresun Valisini Ağırladı
23 Mart 2011 Çarşamba 19:13
Giresun Sivil Toplum Kuruluşları Federasyonu Giresun'un yeni valisi Dursun Ali Şahin için yemek daveti verdi.

   Toplantıya Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Bilir, Abdullah Akgün, Akın Bebek, Hakan Arif Ayık, Mustafa Coşkun, Mustafa Eren, Coşkun Çalık, Temel Bilecen, Yücel Kırım, Suna Özbayram, Ersel Kâhyaoğlu, Ömer Yavuz, Avni Aydın, Yaşabey Kalebaşı Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Hikmet Tekiroğlu, İBB Zabıta Daire Başkanı Mustafa Tahmaz, , İBB Ruhsat Denetleme Müdürü Yaşar Parlak , Bufed Başkanı İhsan Yüksel SGK il Müdürü Mustafa Kuruca, İMKB Başkan Yardımcısı Murat Bolat, Doğankent Federasyonu Başkanı Serkan Cihan, Piraziz Dernekler Birliği Başkanı Nazmi Ocak, Giresun Spor As Başkanı Üyesi İsmail Türkoğlu, işadamı Ahmet Dokumacı, Mürsel Çırak, Nurettin Aydın katıldı. Toplantıya katılan misafirlerin kendilerini ve ilçelerini tek tek tanıtmasıyla başlayan toplantıda Valimizin edebî yönünün zengin olduğu dikkatlerden kaçmadı. Birikimlerini Mehmet Akif, Yunus Emre, Mevlana'dan özdeyiş ve şiirlerle paylaşması katılımcılar tarafından hayranlıkla karşılandı.


   Giresun'un yeni Valisi Dursun Ali Şahin Giresun'un eniştesi çıktı. Eşi Göreleli olan Vali Giresun'a atanmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek: “zaten Giresun'a uzak değildim” dedi. Giresunlu dostları sayesinde Giresun'da yabancılık çekmeyeceğini, çalışmalarının meyvelerinin seçim süreci geçtikten sonra fark edilir derecede hissedileceğini söyledi. 
   Giresun Federasyonu'nun gerçekleştirdiği etkinlikler ile ilgili yapılan sunum karşısında hayranlığını gizleyemeyen Vali: “Diğer illerde bu tür etkinlikler kurumlar tarafından uzun çalışmalar sonucu hazırlanır. Siz bunu kendi imkânlarınızla çok iyi başarmışsınız Giresun Federasyonu Başkanı ve yönetimi oldukça Giresun'un sırtı yere gelmez.” şeklinde yorum yaptı. Toplantıda dile getirilen bazı hususlar Vali Şahin için oldukça dikkat çekiciydi. Dünyada 2,5 milyon, İstanbul'da bir milyona yakın Giresunlu nüfusu olduğunu duyduğunda ise şaşkınlığını gizleyemedi. Giresun Federasyonu Yönetim Kurulunun her ilçeden bir temsilcinin ve işadamlarının katıldığı toplantıyı Vali Şahin, İstanbul'daki Temsili Giresun olarak değerlendirdi.
   Giresun'da görevi devraldıktan sonra Giresun'un her bölgesinde Valiliğin çalışmalarının hissedilir derece artacağını belirten Vali Şahin, “İdealist ve çalışmayı seven yapımızla her sorunun üstesinden geleceğiz.” diye konuştu. Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, konuşmasında Giresun'u ele aldı. Giresun'un halen var olan başlıca sorunlarını sıralayarak Giresunluların beklentilerini dile getirdi.



Kaynak: yeşilgiresun Etiketler : Girfed,, Giresun, Valisini, Ağırladı,


Bu Haber Toplam 8549 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: