Ana Sayfa » Dernekler
Giresun'un Kızı Giresunlu'nun Gururu olmaya hazır
28 Mayıs 2015 Perşembe 21:43


-EMİNE GÜLİZAR EMECAN GİRESUNLU’NUN ANKARA’DAKİ SESİ OLACAK

-EMİNE GÜLİZAR EMECAN:

-“GİRESUN’UN VE GİRESUNLUNUN SORUNLARINI MECLİSE TAŞIYACAĞIM”

Giresun’un kızı CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Emine Gülizar Emecan Ankara’da Giresunlu hemşehrilerinin sesi olmaya hazırlanıyor. ‘Giresun’u ve Giresunluyu Mecliste temsil edecek olmak benim için onurdur’ diyen Emecan, gerçekleştirdiği ziyaretlerde hemşehrilerinin yoğun ilgisiyle karşılanıyor.

7 Haziran 2015 Genel Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına tüm hızıyla devam eden CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Emine Gülizar Emecan, Giresunlu hemşehrilerinin desteğini bekliyor. Gerçekleştirdiği dernek, esnaf ve ev ziyaretleriyle vatandaşın gönlünde şimdiden taht kuran Emecan Giresun’un kızı olarak Giresunluları Ankara’da temsil etmek için gün sayıyor.

Giresun’un kızı olarak adlandırılan Emecan kendini şu sözlerle tanıttı: “Giresunluyum. Hacıalioğlu ailesinin kızıyım. Giresun camiasında Zeytinburnu Belediye Başkanlığı sırasında Yedikule Göğüs Hastanesi’nde, Giresun derneklerinde ve vakfında uzun yıllar hizmet veren Dr. Adil Emecan ile evliyim. Eşimin Belediye Başkan Adayı olduğu 1994 yılından beri aktif siyasetin içindeyim. En son 4 yıl CHP İstanbul İl Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum. Eşimin Belediye Başkanlığı dönemiyle birlikte benim de siyasi hayatım başladı. Belediye Başkanlığı öncesi seçim çalışmalarında ve sonrası belediyede aktif şekilde görev aldım. 1994 yılında başlayan siyasi hayatıma bundan sonra mecliste devam edeceğim. Beni Ankara’ya gönderen güç ise siz değerli hemşehrilerimin desteği olacak.”

Bu yıl ilk kez CHP tarafından tüm üyelerin katılımıyla gerçekleştirilen Ön Seçim’de büyük bir başarı elde eden Emecan, “CHP İstanbul 3. Bölge’de Giresunlu, Karadenizli fazla parti üyesi olmamasına rağmen Milletvekili Adaylığı Ön Seçimi’nde CHP üyeleri tarafından 126 aday adayı arasında 6. Sıradan seçildim. Daha önceden belli olan kontenjan aday uygulaması ile 11. Sıradan İstanbul 3. Bölge yani Bakırköy, Bahçelievler, Bağcılar, Güngören, Avcılar, Küçükçekmece, Esenyurt, Beylikdüzü, Arnavutköy, Başakşehir, Büyükçekmece, Çatalca, Silivri ilçelerinin CHP Milletvekili Adayı oldum” diye konuştu.

İstanbul 3. Bölge’de seçilebilecek bir sırada olduğunu belirten ve Giresunlu hemşehrilerinin desteğine talip olduğu vurgusunu yapan Emecan, “CHP 2011 Genel Seçimleri’nde 10. Milletvekilini az bir farkla kaçırarak İstanbul 3. Bölgeden 9 milletvekilini Meclise yollamıştı. Bu yıl İstanbul 3. Bölge’de Meclise gidecek Milletvekili sayısı 28’den 31’e yükseldi. Yani geçen döneme göre 3 Milletvekili fazla çıkacak. Sizlerin desteği ile seçilebilecek sıradayım. Yıllardır sizlere hizmeti görev bilen bir ailenin ferdi olarak TBMM’de vekil olarak hizmete devam etmek istiyorum” dedi.

“SİZİN SORUNLARINIZ BENİM SORUNLARIM OLACAK”

Giresunlu hemşehrilerine seslenen Emecan, “Biz ailecek memleketimize her zaman destek verdik ve hiçbir zaman memleketimizden kopmadık. Giresun bizim sevdamız oldu ve Giresunlulara hizmet etmekten her zaman onur duyduk. Milletvekili Adayı olarak huzurlarınızdayım. Siz değerli hemşehrilerimin desteğiyle Milletvekili seçilerek tüm Türkiye’ye Giresunluların bağlılığını göstermeyi hedefliyorum. Giresun ve Giresunlunun sorunları, sorunum olacaktır”

ifadelerine yer verdi.

 Günceleyen:Aydın Kömürcü

 

 

 

 

 



Etiketler : Giresun'un, Kızı, Giresunlu'nun, Gururu, olmaya, hazır,


Bu Haber Toplam 6785 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: