Ana Sayfa » Güncel »
Giresunspor'da Hedef Şampiyonluk
06 Temmuz 2010 Salı 21:51
Giresunspor Başkanı Osman Çırak,takımı 2010-2011 sezonuna en iyi şekilde hazırlayacaklarını ve şampiyonluğa oynayacaklarını söyledi.

Çırak, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, yönetime geldikleri günden bu yana Giresunspor için çalışmalara başladıklarını belirterek, ''Zorlu bir seçim sonrasında kamuoyunun karşısına Giresunspor için bir şeyler yapmış olarak çıkmak istedik. Bunun için gecikmeli bir basın toplantısı oldu'' dedi.

Bundan sonraki süreçte geçmişte ne yapılmışın değil gelecekte neler yapılabileceğin hesabını yapacaklarını anlatan Çırak, ''Hedefimizi o doğrultuda çizip yolumuza devam edeceğiz. Başkalarının ne yaptığı ne yapmak istediğinden ziyade kendi yaptıklarımızla karşınıza çıkacağız. Giresunspor'un önümüzdeki sezon kadrosunu oluşturmak için yönetim kurulu üyeleri kararıyla bir transfer komitesi belirledik. Bizi destekleyenleri mahcup etmemek ve takımımızı hak ettiği iyi yerlere getirmek adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor'' diye konuştu.

“İMZALAR YAKIN”

Çırak, bu zamana kadar gerçekleştirdikleri transferlerle ve bundan sonra alacakları oyuncularla çok iyi bir takım oluşturacaklarını ifade ederek, şöyle devam etti:

''Bu ligin en iyi hocalarından, kişiliği ve karakterine güvendiğimiz Hüsnü Özkara ve ekibine Giresunspor'u teslim ederek onun direktifleri doğrultusunda istedikleri futbolcuların tamamını transfer etmenin huzuru ve mutluluğu içerisindeyiz. Şuanda Brezilyalı 3 futbolcuyu Giresun'a getirmek üzereyiz. Bunların dışında bir santrfor alarak transfer işlemlerini donduracağız. Giresunspor'un kadrosunu şişirip maddi manevi külfet olacak durumları yaratmayacağız. Hocamız da bu konuda anlayışlı davrandı. Bize olmazsa olmaz oyunculardan oluşan bir liste verdi. Biz de yönetim olarak bu listeyi tamamladık. Transferlerini gerçekleştirdiğimiz bu oyuncuların imza törenini en kısa zamanda gerçekleştireceğiz.''

“ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ”

Giresunspor'un bir hedef takımı olması açısından transferlerde hiçbir fedakarlıktan kaçınmadıklarını vurgulayan Çırak, şunları kaydetti:

''Biz göreve gelirken 3 milyon liralık bir borç üzerinden yola çıkmıştık. Daha sonra bu borcun 5 milyona çıkması bizi biraz sıkıntıya soktu. Ancak ne olursa olsun biz Giresunspor için en iyisini yapmak adına mücadeleye devam ettik. Bundan sonra da bütün camiamız ve taraftarlarımızla bu yükselen çıtayı daha da yukarılara taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Giresunspor'u 2010-2011 sezonuna en iyi şekilde hazırlayacağız ve şampiyonluğa oynayan bir takım olarak lige başlayacağız.''



Kaynak: giresunekspres Etiketler : Giresunspor'da, Hedef, Şampiyonluk,


Bu Haber Toplam 6907 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: