Ana Sayfa » Güncel »
Giresunspor ve Tireboluspor Ankara'da
25 Şubat 2010 Perşembe 10:42
Giresunspor Hacettepe karşısında play-off için mücadele verecek.Tireboluspor Bayan Voleybol takımı Ankara SGK karşısında.

Bu hafta Tireboluspor Bayan Voleybol takımı Ankara SGK karşısında. Giresunspor ise yine Ankarada Hacettepe karşısında play-off için mücadele verecek.

     Aroma Voleybol 2. Bayanlar ligi B Grubu karşılaşmasında Tirebolulu Filenin Sultanları, ligde kalma mücadelesi vermeye devam ediyor. 28 Şubat 2010 Pazar günü saat 18.00'de Ankara'nın Beştepe semtinde Gazi Üniversitesi bitişiğinde bulunan ve Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından yeni hizmete açılan Başkent Spor Salonunda oynanacak olan Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) - Tireboluspor maçında alınacak bir galibiyetin çok önemi var. Bu maça Ankara'da bulunan Giresunluların destek vermeleri isteniyor.

Aynı gün Ligde Play-Off mücadelesine katılmak için mücadele veren Giresunspor'un da Ankara Cebeci İnönü Stadında ise saat 13.30'da Bank Asya Birinci Ligi maçında Hacettepe ile karşılaşacak. 28 Şubat'ta Giresun'un iki güzide temsilcisini destekleyelim ve iki galibiyet alalım istiyoruz.

Hadi Giresunlular takımlarımızı destekleyelim.

     Aroma Voleybol İkinci Bayanlar ligi B Grubunda mücadele eden 12 takım arasında SGK, 18 maçta topladığı 29 puanla 5. sırada bulunurken Tireboluspor ise, 18 maçta topladığı 13 puanla 11. sırada bulunuyor.

     Giresunspor'un mücadele ettiği Bank Asya Birinci Ligi'nde ise Giresunspor 23 maçta topladığı 33 puanla 8. sırada bulunurken, Hacettepe ise oynadığı 23 maçta 23 puan topladı ve 17. sırada yer alıyor ve kümede kalma mücadelesi veriyor.

Mehmet ÜÇÜNCÜ – Gündem Tirebolu ANKARA Temsilcisi

 

 



Etiketler : Giresunspor, ve, Tireboluspor, Ankara'da,


Bu Haber Toplam 6294 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: