Ana Sayfa » Güncel »
Giresunspor Destek Bekliyor
24 Mart 2010 Çarşamba 10:18
Giresunspor'umuzda belki bu zamana kadar hiç benzeri yaşanmamış heyecan yaşanıyor.

Giresun için beklide tarihinde nadir yakalayabileceği Süper Lig fırsatı Giresun’ un sanayisinin, Giresun turizminin önüne geçmiştir. Kulübümüzün içinde bulunduğu imkanlar dahilinde ve ekonomik sorumluluklarımızı yerine getirmeye çalışıyoruz. Fakat bu başarı için  ve bu başarının devamlılığı için Giresun’ da bütün kurum ve kuruluşların Giresun’ dan para kazanan tüm kesimlerin bu hedefe koşan Giresunspor’ a destek olma, katkı yapma zorumluluğu vardır.

Biz yönetim kurulu olarak desteklerini beklediğimiz ve Giresunspor’ un geleceği için üç maddelik çözüm projesini kamuoyu huzurunda tüm idarecilerin takdirine bırakıyoruz.

1-Giresun’ da faaliyet gösteren tüm dolmuş duraklarından Giresunspor’ a bir dolmuş hattı istiyoruz. Bu konunun çözümünde en büyük desteği Belediye Başkanımız Kerim Aksu ve Giresun Dolmuş Kooperatifleri Başkanlarından bekliyoruz.

2-Giresunspor’ a bu zamana kadar desteklerini görmediğimiz Giresun Barosundan kulübümüze maddi destek sağlayacaklarını düşünüyoruz.

3-Yine bu güne kadar desteklerini göremediğimiz Giresun Eczacılar Odasından Giresunspor’a desteklerini esirgemeyeceklerini düşünüyoruz.  

Bu talep ve isteklerimiz kendimiz için değil Giresun’un her şeyin üzerinde olan Giresunspor’un başarısı için olduğunu hatırlatır, verecekleri desteklerin hem maddi hem manevi anlamda Giresun şehrine büyük katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kendilerinden alacağımız cevapları kamuoyuyla paylaşacağımızı bildirir

GİRESUNSPOR HEPİMİZİNDİR  GİRESUNSPOR YÖNETİM KURULU

 



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Giresunspor, Destek, Bekliyor,


Bu Haber Toplam 5916 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: