Ana Sayfa
Giresunlular Yardımları Unutmadı
25 Nisan 2010 Pazar 23:41
Geçtiğimiz Temmuz ayı içinde,4 kez sel felaketinin yaşandığı Giresun ile afetin ardından kısa süre içinde yardımına koşan Konak Belediyesi arasında dostluk bağları kuruldu.

 

Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan'a teşekkür ziyaretinde bulunan Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu "Konak Belediyesi'nin gönderdiği yardım ve gıda kolilerini kısa sürede sel mağdurlarına ulaştırdık; yaralarımızı sarmaya çalıştık" dedi. 

Son 60 yılın en büyük sel felaketini yaşadıklarını dile getiren Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, dayanışma ile selden kaynaklanan zararların kısa sürede üstesinden geldikleri belirtti. Konak Belediye Başkanı Dr. Hakan Tartan ile felaketin ardından çözüm arayışına girdiklerini hatırlatan Başkan Aksu, "Türkiye'nin her yerinden Giresun'a yardım eli uzandı. Dayanışma örneği göstererek zararın en aza indirilmesi sağlandı.
Giresun'a en büyük yardımlardan biri de Konak Belediyesi'nden geldi. Gönderilen gıda kolileri ve yardımlar, kısa sürede selzedelere ulaştırıldı. Zor günümüzde imdadımıza yetişen Başkan Dr. Hakan Tartan'a teşekkür ediyorum" dedi.
 
Sel mağdurlarına yardım elini uzattıklarını ifade eden Başkan Tartan, sosyal belediyeciliğin gereğini yerine getirdiklerini söyledi.


Kaynak: konakbelediyesi Etiketler : Giresunlular, Yardımları, Unutmadı,


Bu Haber Toplam 6739 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: