Ana Sayfa » Dernekler
Giresunlu Genç İşadamları Grubu
03 Kasım 2013 Pazar 23:34
Giresun Gençlik Derneği bünyesinde oluşturulan, Giresunlu Genç İşadamları Grubu ilk toplantısını Gazel İstanbul’da yaptı.

Giresunlu Genç İşadamları Grubu
 
Giresun Gençlik Derneği bünyesinde oluşturulan, Giresunlu Genç İşadamları Grubu ilk toplantısını Gazel İstanbul’da yaptı. 
GENÇ İŞADAMLARI GRUBU OLUŞTURULDU

Giresun Gençlik Derneği bünyesinde oluşturulan, Giresunlu Genç İşadamları Grubu ilk toplantısını, 26 Ekim 2013 Cumartesi sabahı, Gazel İstanbul’da yaptı. Toplantıya, kendi işini kurmuş, farklı alanlarda faaliyet gösteren gençlerimiz katıldı. 
Giresun Genç İşadamları Derneği Oluşturuldu

Toplantıya katılan gençlerimiz, “Böylesine önemli bir girişimi başlatan değerli büyüğümüz Halil Kütük ve Giresun Gençlik Derneği Başkanı Gökhan Güven’e teşekkürlerimizi sunmak istiyoruz. Bu grubun hızlı bir şekilde büyümesi ve etkin hale gelmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Grubumuza dahil olmak isteyen, Giresunlu genç işadamlarımızı aramızda görmek
bizleri onurlandıracaktır.” dediler.

Toplantıda, Kendi aralarındaki, mesleki dayanışmanın da çok önemli olduğunu, gelişen teknolojiler ve ticari fırsatların birlikte değerlendirilmesi hususlarının da çok önemli olduğu ifade edildi.

Gruba katılmak isteyen arkadaş
larımızın hkutuk@kar.com.tr mail adresinden Halil Kütük’e ulaşmaları ve kendisi ile ön görüşme yapmaları tavsiye edildi.
 


Kaynak: yenigiresun.com Etiketler : Giresun, Gençlik, Derneği, bünyesinde, oluşturulan,, Giresunlu, Genç, İşadamları, Grubu, ilk, toplantısını, Gazel, İstanbul’da, yaptı., ,


Bu Haber Toplam 10830 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: