Ana Sayfa
Giresunlu Doktorun Sır Ölümü
10 Şubat 2010 Çarşamba 09:56
Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görevli uzman doktorun ölümünün üzerindeki sır perdesi esrarını koruyor.

Erzurum Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'nde görevli uzman doktorun ölümünün üzerindeki sır perdesi henüz aralanamazken, cesetten alınan numuneler kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

  Buket T., Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1997 yılında mezun olduktan sonra anestezi uzmanı olarak ihtisasını yaptı ve Erzurum'a tayin edildi. Erzurum Nenehatun Kadın Doğum Hastanesi'nde 18 ay anestezi ve reanimasyon uzmanı olarak görev yapan Dr. Buket T., daha sonra Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne (BEAH) atandı.

   Geçen Cuma gecesi nöbetçi uzman doktor olarak çalışan Dr. Buket T., nöbet bitiminde eve gitmeyince birlikte kaldığı annesi onu merak etti. 6 Ocak Cumartesi günü saat 11.00'de Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ni telefonla arayan Buket T.'nin annesi, kızının cep telefonlarına yanıt vermediğini bildirdi. Hastanedeki odasının kilitli olduğunun anlaşılması üzerine yöneticiler ve görevliler sedye ile kapıyı kırarak açtı.

    Görevliler bekar olan Dr. Buket T.'nin morarmış cesedi ile karşılaştı. Kolu ve kasığına narkoz enjekte ettiği ileri sürülen Dr. Buket T.'nin cesedi, Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Dr. Buket T.'nin vücudundan alınan örnekler tahlil için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, cenazesi Giresun'da toprağa verildi.
   Öte yandan odasında enjektör ve kullanılmış ilaçlar bulan polis, Dr. Buket T.'nin intihar edip etmediğini otopsi raporunun büyük ölçüde aydınlatacağını bildirdi.

 

 



Kaynak: giresunekspres Etiketler : Giresunlu, Doktorun, Sır, Ölümü,


Bu Haber Toplam 7527 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: