Ana Sayfa
Giresun'da TDH,CHP'ye Katıldı
22 Temmuz 2010 Perşembe 11:51
Mustafa Sarıgül Başkanlığında oluşturulan Türkiye Değişim Hareketinde yer alan bir grup siyasi düzenlenen törenle CHP saflarına katıldılar.

Çalcalı Gurubu CHP’ ye Geçti

Basın toplantısında Giresun’da değişim partisinin kuruluşunda  kurucu İl Başkanı olarak görev yapan Fikri Çalcalı ve 9 arkadaşı CHP’ ye üye oldular.

Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın Kılıçdaroğlu Genel Başkan olduktan sonra partimize her gün yüzlerce insan kayıt oluyor. Bütün  insanlara kapımız, açıktır.İlk genel seçimde CHP İktidar olacaktır, dedi.

CHP’ ye Üye Olanlar

FİKRİ ÇALCALI             KURUCU İL BAŞKANI

NECATİ KARAKAYA     DERELİ İLÇE BAŞKANI

ZUHAL GÜNDOĞDU   KADIN KOLU BAŞKANI

BİRGÜL KÜÇÜK          MERKEZ İLÇE YÖNETİM KURULU ÜYESİ

ADEM GÜLBEYAZ       MERKEZ İLÇE BAŞKAN YARDIMCISI

NEVİN KARAMAN       İL YÖNETİM KURULU ÜYESİ

BAHTİYAR NURDEMİR     İL YÖN.KUR.ÜYESİ

SEVİNÇ ALTÜRK            DERELİ YÖNETİMİ

OSMAN AYDIN             DERELİ YÖNETİMİ

FATMA ÇALCALI           YÖN.KUR.ÜYESİ

******************

İşsizliği Ve Terörü Artıran AKP’ye Hayır !
 

Giresun CHP İl Başkanı Aykut Gezmiş ve Merkez İlçe Başkanı Adnan Aydın yaptıkları basın toplantısında İşsizliği ve Terörü artıran AKP’ ye hayır, dediler.

Gezmiş ve Aydın yaptıkları açıklamada şunları söylediler. “ AKP halka hesap vermekten korktuğu için anayasa değişikliği ile yargıyı, hakimi, savcıyı ele geçirmek istiyor. Halka hesap vermekten korkan AKP’nin mutfağında hazırlanan anayasa değişikliğine HAYIR diyeceğiz. İşsizliğe teröre son verecek olan, KILIÇDAROĞLU önderliğindeki halk iktidarıdır.

AKP iktidarının yanlış politikalarının hesabını mutlaka soracağız.

AKP hükümetinin dönüp kendini sorgulaması gerekmektedir. Sıfır terörle devraldığı bir Türkiye’yi 8 yılda hangi noktaya getirdiğine bakması gerekmektedir. Terör yükselişte, yurttaşın borçlanması ve borç batağına batması yükselişte, çiftçi perişan vaziyette, işsizlik hat safhada.

Toplumun her kesiminde ciddi bir huzursuzluk var, geleceğe yönelik ciddi kaygılar var. Artık yurttaş kendinden vazgeçti, çocuklarının geleceğini düşünüyor. Eğer bu kaygı topluma bu kadar yerleştiyse AKP hükümetinin bu referandumda ciddi bir uyarı alması gerekmektedir.

CHP ve KILIÇDAROĞLU rüzgarı estikçe esiyor. Dalga dalga tarlalardan fabrikalara, kadınlara, esnaflara, emeklilere, işsizlere ulaşıyor.

Birilerinin açılımına kanmayınız, görüyorsunuz ülkeyi ne hale getirdiler. Bu ülkede barışı da, işsizliği de, yolsuzluğu da, yoksulluğu da biz başarırız, terörü de biz bitiririz.

12 Eylül günü 8 yıldır terör, işsizlik ve yoksulluk gibi hiçbir sorunu çözmeyen AKP’ye kırmızı kart gösterelim,” dediler.  

 

 

 



Kaynak: giresunsonhaber Etiketler : Giresun'da, TDH,CHP'ye, Katıldı,


Bu Haber Toplam 6756 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: