Ana Sayfa » Dernekler
Giresun Gönüllüleri Derneği
11 Ağustos 2012 Cumartesi 05:41
Giresun Gönüllüleri Derneği bir iftar yemeği düzenledi. Katılım yoğun, hedefler büyük.

Sahra Restoranda ki iftara Vali Dursun Ali Şahin, Milletvekili Mehmet Geldi, Ortaöğretim Genel Müdürü Ercan Türk, İl Emniyet Müdürü Hikmet Bulak, İl Genel Meclis Başkanı Osman Öden, önceki dönem milletvekili Hasan Aydın, Ak Parti İl Başkanı Sabri Öztürk, Merkez İlçe Başkanı Çetin Çakıroğlu ile çok sayıda davetli katıldı.
 
Dernek Genel Başkanı Ercan Türk, katılımcılara teşekkür ederek birlik beraberlik tablosunun kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
 
Ortak paydalarının Giresun’a hizmet olduğunu kaydeden Başkan Türk, Giresun’a ve Giresun halkına hizmet için yola çıktıklarını belirterek derneğin amaçlarını açıkladı.
 
Başkan Türk “İlimize ne kadar hizmet etsek azdır, son yıllarda ilimize önemli hizmetler yapılmıştır. Daha sonra hizmet için yakın ve orta vadede yapılacak işleri elbirliğiyle planlayıp hayata geçirmeyi planlıyoruz. İlimizde ilköğretim sonu S.B.S. deki (Seviye Belirleme Sınavı) başarılı gelişmelerin ortaöğretime de yansıyarak Y.G.S. (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) ve L.Y.S. (Lisans Yerleştirme Sınavı) sınavlarında da üst seviyelere gelmeyi hedefliyoruz. Eğitimci arkadaşların bunu yapacağına inanıyorum” diye konuştu.
 
Milletvekili Mehmet Geldi’de her işte gönüllülüğün esas olduğunu belirterek “Bunu sağlayabilirsek başarıyı yakalamak kolay” dedi.
 
Siyası parti olarak Sivil Toplum Kuruluşlarının görev ve önerilerinden yararlandıklarını dile getiren Geldi, “Derneğin önemli işlere imza atacağına inanıyorum. Dernek yöneticilerinin getireceği önerileri değerlendireceğiz” dedi.
 
Vali Dursun Ali Şahin’de derneğin isminin ve amaçlarının güzel olduğunu belirterek “Bu güzel sofrada güzellikleri paylaşmanın kendisini mutlu ettiğini söyledi.
 
İl olarak okuma-yazmada 10. sıralara yükselindiğinin altını çizen Vali Şahin, gelecek yıllarda eğitimde istenilen seviyeye gelineceğine inandığını kaydetti.
 
Vali Şahin, Giresun sevdalısı olarak Giresunlularla birlikte önemli işlere imza atılacağını sözlerine ekledi.


Etiketler : Giresun, Gönüllüleri, Derneği,


Bu Haber Toplam 7901 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: