Ana Sayfa
Giresun Gençlik Derneği Toplandı
26 Ocak 2011 Çarşamba 17:18
Giresun STK'larından burs almış, derece yapmış, yüksek lisansını tamamlamış üniversite öğrencilerimizin ağırlıklı olduğu Giresun Gençlik Derneği çalışmalarını hızlandırdı.

   Giresun Gençlik Derneği Merkezi’nde yapılan toplantıda, yapılması düşünülen faaliyetlerin planlanması ile ilgili önemli bir istişare toplantısı gerçekleştirildi. Çalışmalara katılmak isteyen Giresunlu gençlerimizin bir an önce kayıtlarını yaptırmaları istendi. Şubat 2011 ayı içinde de önemli bir konferans düzenlenmesine karar verildi. Giresun Gençlik Derneği Başkanı Şuayip Köse, il dışında bulunduğundan, toplantıya Giresun Dernekleri Birliği Başkanı Halil KÜTÜK başkanlık etti.

   Toplantıya katılan Giresun Dernekler Birliği Başkanı Halil Kütük, "Giresun ilimizle ilgili geleceği plânlamak üzere, Giresun Gençlik Derneği’ni kurduk. Derneğin yönetimine seçilen kardeşlerimizin tamamı Üniversiteli. Hemen hemen bütün ilçelerimizden temsilciler alındı. Giresun ilimiz ile ilgili Şimdiden 30 kişilik süper bir ekip oluşturuldu, bundan sonra yüzlerce gencimizi bir araya getirerek, bir kalite ve kariyer merkezi oluşturup, gençlerimizi çok daha iyi noktalara hazırlayacağız. Gerek Giresun Dernekleri Birliği, gerekse Giresun Federasyonu olarak bu çalışmayı çok önemsediğimizin bilinmesini isterim" diyen Kütük, bu çalışmaların Giresun'umuz ve tüm ilçelerimiz için hayırlı olmasını temenni etti.









Kaynak: alucrahaber Etiketler : Giresun, Gençlik, Derneği, Toplandı,


Bu Haber Toplam 5917 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: