Ana Sayfa » Dernekler
Giresun Federasyonu Çocukları Sevindirdi
04 Ağustos 2013 Pazar 18:12
Deniz Yıldızı Derneği ve Giresun Federasyonu’nun ortaklaşa organize ettiği fakir ve yetim çocuklara yardım programı Valilik Konferans Salonunda gerçekleşti.

Deniz Yıldızı Derneği ve Giresun Federasyonu Çocukları Sevindirdiler..

 Deniz Yıldızı Derneği ve Giresun Federasyonu’nun ortaklaşa organize ettiği fakir ve yetim çocuklara yardım programı Valilik Konferans Salonunda gerçekleşti. 

 
Programa; Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, Sayın Valimizin eşi Melahat Şahin, Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar, Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Faruk Aydın, merkez ve ilçelerden gelen çok sayıda yardıma muhtaç çocuk ve aileleri katıldı.
Programda bir konuşma yapan Vali Yardımcısı Fethi Yorulmaz, “Çocuklar bizim her şeyimiz yarınımız onlara emanet. Veren elleri alan ellerle buluşturmakta son derece başarılı olan Deniz Yıldızı Derneği ve Giresun Federasyonumuza, sevap işleyen hayırda bulunan hayırseverlerimize de sonsuz teşekkür ediyorum. Yetimlerimizi sevindiren iki cihanda da aziz olsun.” şeklinde konuştu.
Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan’da, “Hissetmek için dokunmak gerekir. Bizi bu çocuklarımızla buluşturduğu için deniz yıldızı derneğine teşekkür ediyorum. Geçen sene 190, bu yıl 300 çocuğumuzu sevindirdik. Çalışmalarımızla beraber inşallah seneye 500 çocuğumuzu sevindireceğiz. Bu bağlamda bize destek olan ve dualarını bizden esirgemeyen hayırseverlerimize de şükranlarımı sunuyorum.”  dedi.
Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar’da şunları söyledi. “300 çocuğumuzu sevindirmenin heyecanı içindeyiz. Çok hayırlı bir ayda ve kadir gecesinin gününde bizlere bu imkanı tanıyan mevlama sonsuz şükürlerimizi sunuyoruz. Çocuklarımızı giydirmede bize yardımda bulunan destek veren bu vesile ile bizleri federasyon bünyesine kabul eden başkanımız Hasan Turan’a teşekkür ediyorum.”
Yapmış oldukları bu etkinlikten dolayı Sayın Valimizin eşi Melahat Şahin, Deniz Yıldızı Derneği Başkanı Emine Acar ve Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan’a bir teşekkür plaketi verdi.
Ardından ilçelerden gelen çocuklara bayramlıkları dağıtıldı. Valimizin eşi Melahat Şahin, Dernek Başkanı Emine Acar ve diğer konuklar tarafından çocuklara bayramlıkları giydirildi. Etkinliğe gelemeyen çocukların bayramlıkları grup temsilcilerine verildi.      


Etiketler : hasan, turan,, deniz, yıldızı,, emine, acar,, giresun, federasyonu,, giresun, valiliği,, abdurrahman, ada,, vatan, giresun, gazetesi,


Bu Haber Toplam 9380 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: