Ana Sayfa
Giresun EMITT 2010 Fuarında
09 Şubat 2010 Salı 20:55
EMITT 11-14 Şubat 2010 tarihleri arasında,İstanbul,TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezinde yapılıyor.

14. Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT), 11 – 14 Şubat 2010 tarihleri arasında, İstanbul, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde yapılıyor. Bu sene yapılacak Turizm Fuarının konuk ülkesi Mısır. Mısır fuar boyunca çok farklı etkinliklerle ön plana çıkmaya çalışacak. Bu sene fuara katılımın geçtiğimiz senelere göre çok daha fazla olacağı bekleniyor.

Giresun ilimiz, EMITT 2010 Fuarında, Giresun Valiliği, İl Turizm Müdürlüğü tarafından temsil edilecek. Bundan önce yapılan fuarların tecrübeleri ile 6. Salonda 120 m² stant kiralandı. İlimizin tanıtımı için oluşturulan ekip, İstanbul’a geldi. Giresun İl Turizm Müdürü Emin Yılmaz, Müdür Yardımcısı Hulusi Güleç, personeller Barış Tekin, Gökhan Gürnal ve Sıtkı Yolasığmaz, dört gün boyunca ilimizi en güzel şekilde temsil etmeye çalışacaklar.

Giresun İl Turizm Müdürümüz Emin Yılmaz yaptığı açıklamada, “Giresun ilimizin EMITT 2010 Fuarına katılımı ve ön hazırlıkların tamamlanması esnasında, yardımlarını esirgemeyen Giresun Valiliği başta olmak üzere, Giresun Dernekleri Birliği, Beylikdüzü Giresunlular Derneği ve Piraziz, Armutçukuru Çağlandere Derneği’nin Başkan ve yöneticileri, diğer sivil toplum kuruluşları ile emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tüm hemşerilerimizi standımızı ve fuarı ziyaret etmeye bekliyorum.” dedi.

Giresun Dernekleri Birliği Başkanı Halil Kütük ise, fuara katılmak isteyen derneklerimizin 10 kişiden az olmamak üzere biletlerini kendilerinin karşılayacağını ifade ederek, tüm sivil toplum kuruluşlarımızın başkan ve yöneticilerini, hemşerilerimizi standımızı ziyaret etmeye davet etti.



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Giresun, EMITT, 2010, Fuarında,


Bu Haber Toplam 6650 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: