Ana Sayfa » Dernekler
Giresun Derneklerinden Büyük Başarı
19 Haziran 2010 Cumartesi 10:10
Avrupa Komisyonunun yürüttüğü Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) çerçevesinde ilimizden 3 dernek hibe almaya hak kazandı.

Hibe almaya hak kazanan sivil toplum kuruluşlarımızın isimleri ve projeleri şunlardır:
 
            Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Demeği: Okullarımızda öğrencilere yönelik kariyer rehberliği hizmetlerinin geliştirilmesi projesi ile 131000 €, Bulancak Ab-ı Hayat Demeği: Daha modem pazaryerleri için yeniden eğitim projesi ile 92400 €., Giresun Eğitimciler Demeği: Bilgisayar destekli makine ve mobilya tasarımı eğitimi projesi ile 70320 € hibe almaya hak kazandı.
 
            Hayat Boyu Eğitim ve Kişisel Gelişim Demeği başkanı Yar. Doç.Dr. Rahman ÇAKIR ve Giresun İl Demekler Müdürü Yakup KIRDEMIR, Vali yardımcısı Süleyman ÖZÇAKICI’ya teşekkür ziyaretinde bulundular. Başarıya ulaşan demeklerin projelerini hazırlama aşamasında Giresun Valiliği Avrupa Birliği Proje Koordinasyon Merkezi tarafından büyük bir destek aldıklarını belirten Çakır ve Kırdemir, Proje Merkezinin kurulmasında ve faaliyetlerinde büyük emekler harcandı ve şu an geldiğimiz noktada bu çalışmaların meyvelerini topluyoruz, ifadelerini kullandılar.


Kaynak: Giresun Valiliği Etiketler : Giresun, Derneklerinden, Büyük, Başarı, ,


Bu Haber Toplam 5875 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: