Ana Sayfa » Dernekler
GİMEV Sabah Kahvaltıları Devam Ediyor
10 Haziran 2013 Pazartesi 09:30
GİMEV'in Pazar kahvaltı programları devam ediyor.

Giresun İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Vakfı (GİMEV) aylık pazar kahvaltılarına devam ediyor. Her kahvaltıda olduğu gibi yine geniş katılımlı bir kahvaltı ile GİMEV üyeleri vakıf merkezinde bir araya geldiler. Gündemdeki konular ile ile ilgili çeşitli görüşlerin paylaşıldığı kahvaltı sonrası toplantıda, memleketimizin içinde bulunduğu durum masaya yatırıldı.

Türkiye üzerine her zamanki çeşitli oyunların tezgahlanmak istendiği dile getirilerek, bu aşamada sağduyulu hareket edilerek ülkemize zarar vermek isteyenlerin amacına ulaşmaması gerektiğinin altı çizildi. GİMEV üyeleri daha sonra gerek ülkemiz ve gerekse tüm dünyadaki müslümanların üzerindeki kara bulutların dağılması için DUA ettiler.

GİMEV üyelerine kahvaltı ve toplantı sonrası VATAN GİRESUN GAZETESİ yeni sayısı dağıtıldı. Tüm katılımcılar bu vatan bizim diyerek mutlu bir şekilde vakıf merkezinden ayrıldılar.

GİMEV Başkanı Ali Aydın tüm katılımcılara teşekkür ederek bir sonraki kahvaltı programında buluşmak üzere toplantıyı sona erdirdi.

Haber ve resimler : Nuri Yılmaz (Vatan Giresun Gazetesi).



Etiketler : GİMEV, Sabah, Kahvaltıları, Devam, Ediyor,


Bu Haber Toplam 7828 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: