Ana Sayfa
Gemlik Giresun'dan Mesaj Var
17 Temmuz 2010 Cumartesi 19:41
Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Durmuş Uslu,Uluslararası Aksu Festivali'ne gelmeyen Giresun Milletvekillerine küskün.

     SÖZ KONUSU VATAN OLUNCA

*Uslu,Uluslararası Aksu Festivali’ne gelmeyen Giresun M.Vekillerine küskün.

*Kimden korkup gelmediklerini bir türlü unutamıyor.

    Gazetemize,Gemlik Giresunlular Derneği Başkanı Durmuş Uslu’dan mesaj var.Kuruldukları günden bugüne kadar gurbetteki hemşerilerimize katkı sağladığımız gibi güzel Giresun’u da unutmadıklarını, öncelikle Osman Ağayı Anma Törenlerini başlangıcından bugüne kadar hep bulunduklarını ve katkı sağladıklarını, Afyonkarahisar Giresun Alay Şehitliği’nde yine aynı şekilde her yıl ziyaret edip dua okuduklarını belirtiyor.

     Giresun’u gurbette temsilen yayla şenliklerinde maddi ve manevi her türlü katkıyı sağladıklarını, Karadeniz ve Giresun kültürünü canlı tutmak için uğraş verdiklerinden söz ediyor.

Bu yıl Durmuş Uslu Uluslar arası Aksu Festivali’ne az katılım oluşuna  üzüldüğünü, festivalde canlı bomba varmış gibi bir milletvekili dışında ötekilerinin festivale gelmeyişini de eleştiriyor ve şöyle diyor; ” Giresun Dereli’de Allah rahmet eylesin bir başçavuşumuz şehit oldu.Tabi ki onu şehit edenler yerin dibine de girse kurtulamazlar. Karadeniz’de söz konusu vatan olunca, gözümüzü kırpmadan neler yaptıklarımızı yakın tarihi izleyenler bilir.Vekillerimiz acaba kimden korktu da bu festivale gelmediler. ”



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Gemlik, Giresun'dan, Mesaj, Var,


Bu Haber Toplam 6375 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: