Ana Sayfa » Dernekler
GDB'den Giresun Kültür Evine Destek
13 Şubat 2013 Çarşamba 12:57
Giresun Dernekleri Birliği, Yönetim Kurulu Üyeleri eşleriyle birlikte, Eyüp, Gazel İstanbul'da kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantının en önemli gündem maddesi, Giresun Federasyonu tarafından yapımına karar verilen, Giresun Evi Kültür Merkezi’ne destek verilmesi idi. İlk etapta, Giresun Dernekleri Birliği hesabından 10.000,-, Yönetim Kurulu Üyelerinden 20.000,- TL.sı olmak üzere toplamda 30.000,- TL.sı bağış yapılması kararlaştırıldı. İnşaatın başlaması ile en düşük hedef 50.000,- TL.sı olarak belirlendi.


Bu hususla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz, Giresun Dernekleri Birliği, Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Yüksel şunları söyledi. “Giresun Dernekleri Birliği, Giresun Federasyonu’nun ana kurucu unsurudur. Giresun ve Giresunlu için büyük bir önem taşıyan, Giresun Evi Kültür Merkezi’nin oluşturulmasını çok önemsiyoruz.

 Bunun gerçekleşmesi için elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Camiamızın, bu gibi önemli konularda birlik ve beraberlik içinde hareket etmesi, verilen kararın arkasında topyekûn durması başka başarıların da önünü açacaktır. Bu hususta hiçbir şekilde hayal kırıklığı yaşamak istemiyoruz.

Böyle bir kültür merkezi, İstanbul’daki varlığımızın ve birliğimizin tescili olacaktır. Bunun gerçekleşmesi için kararlı bir tutum sergileyen, Giresun Federasyonu ve Giresun Dernekleri Birliği yönetiminde bulunan arkadaşlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.



Kaynak: giresunhaberi.com Etiketler : GDB'den, Giresun, Kültür, Evine, Destek,


Bu Haber Toplam 8414 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: