Ana Sayfa » Güncel »
Fuat Kuş,Giresunspor İçin Hazırız
02 Ağustos 2010 Pazartesi 22:12
Fuat Kuş,"Giresunspor hepimizin ortak değeridir" dedi.Hafta sonu Giresunspor için Abant'a Mavi Karadeniz TV gidiyor.

   Mavi Karadeniz TV Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda 19 TV’nin bir araya gelip oluşturduğu ‘Uydu Yayıncılar Birliği’ Başkanı olan Fuat Kuş’tan Giresunspor adına müjdeli haberler aldık.

   Kendisi ile merkezi Çağlayan’da bulunan Rumeli TV’de bir araya gelen yazarımız Zeki AL’a  Giresunspor’a maddi kaynak sağlamak için harekete geçtiğini belirten Fuat Kuş ; “ Giresunspor gibi bir değerimiz var. Giresunlu olarak  bizlere düşen görevi yapmak için çabalıyoruz.

  Çok kısa zamanda bir araya geleceğimiz arkadaşlarımızla 100 bin TL gibi bir miktarı Giresunspor yönetimine sunacağız. Giresunspor yönetiminin sıkıştığı yerde bizler maddi yönden üzerimize düşen görevi yapacağız.”dedi.

   Feshane’de, Türkiye tarafından da takdir edilen ve STK adına Giresunluların  çok güzel birlik sağladığını, bu birliği her platformda devam ettirmek için bazı projeleri olduğunu belirten Fuat Kuş; ” Hiçbir zaman bölen olmak istemiyorum. Giresunluların yanında her zaman tamamlayıcı olarak kalmak istiyorum. Küçük paralarla ,büyük meblağlar toplayabiliriz.” diyerek, organizasyon  yönünden Giresun’da sıkıntı olduğunu, bunları da aşmak için çaba harcadıklarını belirtti.


Kaynak: Zeki AL Etiketler : Fuat, Kuş,Giresunspor, İçin, Hazırız,


Bu Haber Toplam 6619 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: