Ana Sayfa
Fiskobirlik Başkanı Hala Oyalıyor
26 Ağustos 2010 Perşembe 15:29
CHP Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim "Fındığın kurtuluşu HAYIR oylarındadır" dedi.

        Mehmet YÜKSEL'in haberi...

Giresun CHP Milletvekili Eşref Karaibrahim partide düzenlediği basın toplantısında CHP olarak AKP ile değil, bütün bürokratlarla uğraşıyoruz, dedi.

Karaibrahim şunları söyledi.” Basın toplantısı düzenlememin nedenlerinden bir taneside 4 gündür Güneydoğuda çalışıyoruz orada gördüklerimi sizlerle paylaşmak içindir. Dün Bingöl de miting yaparken yaşadığımız sıkıntıları sizlere anlatmak isterim. Muş,Bingöl, Elazığ ve Diyarbakır mitingler yaptık.Bingölde yaptığımız mitingde  AKP ve BTB’li partililer ellerinden de bayraklarla miting alanın arkasından keserek insanları miting alanına sokmama’ya çalıştılar.Bunu 100’lerce emniyet güçleri izlemelerine rağmen, en ufak bir müdahale yapmadılar.Polise niye müdahale etmiyorsunuz dediğimiz de miting yaptığınıza şükredin dediler.

 

Bunu niye anlatıyorum. Güneydoğuya gittiğiniz de bir anlaşmanın olduğunu görüyorsunuz. Anlaşmanın olduğunu Başbakanın konuşmalarından da anlıyoruz. Bana göre anlaşma tam bitmemiş. BTB hala bekliyor,” dedi.
 

 

Giresun Gündemi

 Eşref Karaibrahim toplantısında Giresun gündemini de değerlendirerek açıklamasını şöyle sürdürdü.” Başbakan Giresun’a geldiğinde Giresun da değildim. Arkadaşların anlatmasına göre Başbakan Fındığın Başkenti olan bir ilde fındığı ağzına almamış. Ülkenin Başbakanı fındığın başkentine geliyor, fındık, Fiskobirlik ve fındığın geleceğiyle bir tek kelime söylemiyor. Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanı arkadaş hala ben bu işi halledeceğim diyor. Bu arkadaş hiçbir şeyi halledemez. Çünkü Trabzon’daki binayı TMO’ ya  borç karşılığı verecekler ve TMO’ dan fındık alarak piyasaya süreceklerdi.bu oyun bozuldu.Eğer bu fındığı alarak piyasaya sürselerdi piyasada düşecekti.Fibkobirlik’ in başındaki arkadaşın yapacağı hiçbir şey yoktur.

  

Fındığın kurtuluşu HAYIR oylarındadır. Çünkü Giresun bu güne kadar tepkisini hiç göstermedi. Gidiyor AKP’ ye çuvalla oy veriyor. Eğer Hayır çıkarsa başbakan yöneticilerine neden Giresun’dan HAYIR çıktı diye sorar ve ondan sonra fındığa ve Fiskobirlik’e sahip çıkar,” diye konuştu.

 



Etiketler : Fiskobirlik, Başkanı, Hala, Oyalıyor,


Bu Haber Toplam 5850 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: