Ana Sayfa » Dernekler
Eynesil'liler Sahaya Çıktı
01 Şubat 2014 Cumartesi 01:33
Eynesil'liler derneği yeniden faaliyetlere başladılar.

 Merkezi istanbul'da bulunan ve bir süredir faaliyetlerine ara veren Eynesil'liler derneği tekrar faaliyet kararı alındı.Ve yeni başkan Mustafa CİVEK gazetemize yaptığı açıklamada yeni bir heyacanla işe koyulduk.

 

Eynesil denekciliğinin duayenleri bizleri bu göreve laik gördüler. Her daim yanımızda olacaklarını beyan ettiler bizde büyüklerimizi mahcup etmeyeceğiz. Önce köy derneklerimizi ziyaret etip görüş alış verişinde bulunacağız. Sonra Giresun sivil toplum kuruluşlarıyla  uyumlu bir şekilde çalışacağız eski günler geri gelecek diye sözlerine son verdi.
Bizde gazete olarak Giresun  ve Eynesil dernekciliğinin sevilen yüzü Mustafa CİVEK ,beye yeni görevinde başarılar dilerken dernek genel seketerliğine ve genel koordinetörlüğüne Mehmet SARIAL,dernek saymanlığına Halil İLİKSİZ,başkan yardımcısı Sedat KÜÇÜKAL oldular  kongreye katılanlar arasında Eynesil dernekleri birliği eski başkanı Av. Halil İbrahim TÜRKYILMAZ,Giresunfederasyonu yönetim kurulu üyesi Mustafa EREN,Mavikaradeniz televizyonu yönetim kurulu başkanı Fuat KUŞ,Sultangazi belediye meclis üyesi Hüseyin KURUCU,İsaklıköyü eski dernekbaşkanı Nihat KARABEKTAŞ,Sarıyer belediyesi meclis aday adayı Hasan KARAGÖZ,Eynesilajans Yasin SOFU,Kemaliye dernek başkanı Erkan CİVAK, Kemaliyederneği kurucu başkanı Hasan CİVAK,Yarımca köyü dernek başkanı Hakkı KÖSE, ve yönetim kurulu üyeleri , Köseli derneği başkanı Halil BİTİŞ, Yarımca derneği eski başkanı İlhan KESKİN ve bir çok davetli katıldılar.

       
 
Haber :Aydın KÖMÜRCÜ
 


Etiketler : Eynesil'liler, Sahaya, Çıktı,


Bu Haber Toplam 9681 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: