Ana Sayfa
Eynesil'in Sabrını Taşırmayın
02 Ocak 2011 Pazar 17:29
Eynesil'de polisler tarafından suçu olmadığı halde gözaltına alınan Osman Ergin( 21) Eynesil Emniyet Müdürlüğünde öldürülesiye dövüldü.

       Şaşırmayın, Eynesil'in Sabrını Taşırmayın.

   27 Aralık pazartesi günü Eynesil ilçesinde bir jandarma erinin dövülmesinden sonra polisler tarafından suçu olmadığı halde gözaltına alınan Osman Ergin( 21) Eynesil Emniyet Müdürlüğünde öldürülesiye dövüldüğünü belirterek Eynesil savcılığına şikâyette bulunduğunu belirtti.

   Serbest bırakıldıktan sonra savcılık emriyle doktor kontrolünden geçen Osman Ergin, darbeye bağlı olarak sağ kulağının patladığını ve 11 gün iş göremez raporu alarak savcılığa suç durusunda bulunduğunu belirti.

    Polis Teşkilatına yakışmayan ifadelerin gözaltı süresinde kendisine söylendiğini belirten Ergin” Pazartesi günü yanıma 2 sivil kişi gelerek gözaltına alındığımı söylediler. Kendilerini tanımadığımı ve ne amaçla götürülmek istendiğimi, hangi suçtan gözaltına alındığımı sorunca beni sokak ortasında sürükleyerek karakola götürdüler” dedi.
       Gözaltı sırasında polisler tarafından tehdit edildiğini ve en az 15 polis tarafından sebepsizce dövüldüğünü belirten Ergin” Ben ne olduğunu dahi anlamadan karakolda bana saldırdılar. Vücudumun her yeri yara içinde. Kulağımı patlattılar, kulağım iki gündür akıyor. Kol ve bacaklarımda morluklar mevcut. Kılık kıyafetime müdahale ederek bana hakaret ettiler” dedi.
 

   Karakol amirinin müdahalesiyle ölümden döndüğünü belirten Ergin” Bana, biz devletiz, bir şikâyette bulunsan dahi bir şey yapamazsın, seni burada öldürürüz diye tehdit edip ifademi aldılar. Ziyaretime gelenlere yaşadıklarımı anlatmamam için tehdit ettiler. İfademi alanlarda beni döven polislerdi. Karakol Amiri olmasa beni öldüreceklerdi” dedi.
    Olay sonrası kavga olayına karışanlar Emniyetteki ifadelerinden sonra serbest kaldığını ve kendisinin olayla hiçbir alakasının olmadığını belirttikleri halde yaklaşık 7 saat gözaltında tutulduğunu belirten Ergin” Beni dövenlerin hepsinden şikâyetçiyim. Beni öldürmekle tehdit ettiler. Asıl suçu işleyenler elini kolunu sallayarak geziyorlar. Vatan hainleri dahi benim çektiğimi muameleyi çekmemiştir” dedi.
 
       Şaşırmayın, Eynesil'in Sabrını Taşırmayın.
 
                    Fikret BODUR www.eynesilajans.com



Etiketler : Eynesil'in, Sabrını, Taşırmayın,


Bu Haber Toplam 16718 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: