Ana Sayfa
Eynesil Köseli MKD'de Canlı Yayında
09 Mart 2010 Salı 18:06
GOP Yıldıztabya'da bulunan Eynesil Köseli Derneği üyeleriyle Mavi Karadeniz TV de canlı yayın konuğu olacak...

Dernek Başkanı Hüseyin Karadağ gazetemize yaptığı açıklamada çalışmalarımızı anlatmak ve Köseli mahallesini tanıtmak üzere bu proğrama katılacağız,hem eğleneceğiz,hem konuşacağız dedi.Karadağ ayrıca geleneksel olarak yapılan Osmanağa futbol turnuvasına 2 yıldır katıldıklarını da söyledi.

   Ayrıca dernek sitesinden şu açıklama yapıldı.

Sevgili hemşerilerimiz 13 mart cumartesi 18-20 saatlerinde mavikaradeniz tv de canlıyayına davet edilmiş bulunmaktayız mahallemizi tanıtmak,sorunlarımızı anlatmak,ve dünyanın diğer ucundaki hemşerilerimize ulaşmak için çok büyük bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.
Ve ayrıca yerel kanalın bizleri davet etmeside mahallemiz için ne kadar çalıştığımızı ve çalışmalarımızın başkaları tarafındanda fark edilmesi onur verici.
Sizde izleyici olarak bize katılmak isterseniz yol parası olan 10 tl karsılığında derneğimize isminizi yazdıra bilir mail yoluylada bizlere ulaşa bilirsiniz hareket saati 16:30 da yıldıztabyadan otobus kalkacaktır.

Programda yayınlanmasını istediğiniz soru,sorun,öneri,istek ve şikayetlerinizi lütfen aşağıdaki numaraya yada koselimahallesidernegi@hotmail.com a ilete bilirsiniz

bilgi için :05357012528 dernek baş.hüseyin karadağ

Köseli Derneğinin Osmanağa & Ergün Aydın turnuvasındaki 2009 kadrosu.Bu kalecinin 10 fotoğrafını çektik,hiç birinde eldiveni ellerine takamadı.Konuyu araştıran vatangiresun kalecinin berber olduğunu öğrenince durum anlaşıldı.Kalecimiz berber olunca 10 parmağında 10 marifet var,hal böyle olunca 10 marifetli parmağa eldiven takmak kolay değil.Arkadaşımız çok iyi kaleci olmasa da,çok iyi berber olduğu bir gerçek.

Eynesil Köseli Derneğinin 2010 kadrosu. 



Kaynak: www.vatangiresun.com Etiketler : Eynesil, Köseli, MKD'de, Canlı, Yayında,


Bu Haber Toplam 8948 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: