Ana Sayfa » Dernekler
EYDEF Taksim'e Damgasını Vurdu
29 Nisan 2013 Pazartesi 18:41
Eynesil Federasyonu (EYDEF) Taksim yürüyüşüne büyük katılım sağladı, EYDEF pankart ve tişörtleri yürüyüşe damgasını vurdu.

Haber ve Resimler

 

Nuri YILMAZ

 

VATAN GİRESUN GAZETESİ

 

Merkezi İstanbul Gaziosmanpaşa'da bulunan Eynesil Dernekler Federasyonu Taksim'de yapılan Giresun Yürüyüşü'ne büyük bir katılım sağladı. Eynesilli Gençler üzerlerinde Eynesil Federasyonu yazan tişörtleriyle, ellerinde taşıdıkları Türk Bayraklarıyla ve çeşitli pankartlarla adeta gövde gösterisi yaptılar. 

 

EYDEF Genel Başkanı Mehmet Halil Hayta hazırlık çalışmalarının son günü sabah saatlerinden itibaren Eynesilli gençlerin organize olması için yoğun bir çaba sarfetti. Gençler 3 otobüsle Taksim'e hareket ederek yoğun bir katılım sağlamanın yanında renkli görüntüleri ile de dikkat çektiler. 

 

EYDEF'li gençler söz konusu Giresun ise başka söze gerek yok diyerek, bundan sonrada Giresun nerede biz oradayız diyerek gönülleri fethettiler.

 

Eynesilli gençlerin örnek alınması gereken bu güzel organize hareketleri diğer ilçelerimize de örnek olmalı. 3. Taksim Yürüyüşü daha geniş katılımlı ve daha organize olmalı. Gençleri tebrik ediyor, 3. Taksim Yürüyüşü'nde görüşmek üzere diyoruz.

 

Taksim Yürüyüşü'ne EYDEF hem katılım ve hem de görsellik açısından damgasını vurdu.



Etiketler : EYDEF, Taksim'e, Damgasını, Vurdu,


Bu Haber Toplam 8611 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: