Ana Sayfa » Güncel »
Espiyespor Şampiyon Oldu
22 Mart 2010 Pazartesi 18:14
Espiyespor 3.Lig yolunda iddialı geliyor.Erol Karadere prim sözü verdi.

*Bulancak Ballıcaspor ikinci oldu.

*Espiyespor 3.Lig yolunda iddialı geliyor.

*Erol Karadere şampiyonluk prim sözü verdi.

Espiyespor evinde konuk ettiği Giresunspor Amatör’ü 1-0 yenerek,47 puanla Giresun Süper Amatör Küme Şampiyonu oldu.

Lig ikinciliğini ise Balıcaspor tamamladı.

Maçın tek golünü ise 75.dakikada kaptan Temel Gül attı.

ESPİYESPOR: Ahmet (***), Cihan (***) (dk 85 Gökhan ?), Ozan Kan (***), Metin (***), Sefa (***), Oktay (***), Mehmet Demiray (***), Güven (***), Temel (****), Emin (***) (dk 62 Bilge **), Ali Fuat(***) (dk 90 Turgay ?)

GİRESUNSPOR: Ahmet (**), Yusuf Can (**), Yusuf Dizdar (**), İsmail (**), Murat (**) (dk 25 Tarık **), Kubilay (**) (dk 60 Gökmen **), Taner (**) (dk 46 Adem **), Şükrü (**), Mesut (**), Yusuf Ziya (**), Tolga (**)

S.Kartlar: Cihan (ESPİYE), İsmail, Tarık (GİRESUN)

Gol : Temel dk 75  (ESPİYE)

23. Dk da Güven ortaladı, Mehmet Demiray vurdu top kalecide kaldı. 27. Dk da Mesut kaleci ile karşı karşıya kaldığı fırsatı değerlendiremedi. 32. Dk da Ali Fuat vurdu top kalecide kaldı. 34. Dk da Tolga vurdu top az farkla dışarı gitti. İlk yarısı karşılıklı ataklarla 0-0 bitti.

İkinci yarıya hızlı başlayan Espiyespor  50. Dk da  Ali Fuat’ın vurduğu şut kaleciden döndü. 55. Dk da Mesut boş kaleye atamadı. 57. Dk da Mehmet Demiray vurdu top kalecide kaldı. 62. Dk da Metin kornerden gelen topa iyi vurdu top üstten auta gitti. 73. Dk da Ali Fuat topa kafa vurdu top az farkla auta gitti. 74. Dk da golcü Temel kaleciyi geçti topu dışarı attı. Espiyespor özlediği gole 75. Dk da Temel’in attığı gol ile kavuştu 1-0. 82. Dk da Ali Fuat kaleci ile karşı karşıya kaldı bu fırsatı değerlendiremedi. 87. Dk da Tolga, 90. Dk da Şükrü ile  yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. 90+1. Dk da Metin’in vurduğu topu defans oyuncusu kale cizgisinden çıkardı. Maç Espiyespor’un 1-0 ‘lık galibiyeti ile sona erdi. Siyah Beyazlılar bu galibiyet ile puanını 47’e çıkardı. Ligi şampiyon olarak tamamladı.

Şampiyonluk maçını,Espiye Kaymakamı Mithat Gözen, Espiye Belediye Başkanı Erol Karadere, Espiye Emniyet Müdürü Ramus Öztürk  ve çok sayıda spor severler izlediler.

İlçe stadı Siyah Beyazlı bayraklarla gelin gibi süslendi. 2 adet davul zurna eşliğinde şampiyonluk kutlandı. Maçtan önce takım kaptanı Temel Gül tarafından Espiyespor Külübü Başkanı Erol Karadere’ye 28 numaralı formayı hediye etti.

Maçtan sonra Şampiyon Espiyespor’a yöneticiler tarafından pide ziyafeti verildi. Espiyespor Külübü Başkanı Erol Karadere, İlçe Kaymakamı Mithat Gözen, Emniyet Müdürü Ramus Öztürk, Espiyespor futbolcularını şampiyonluklarından dolayı tek tek kutladılar. 3. Lig Terfi maçlarında başarılar dilediler.

Espiyespor Külübü Başkanı Erol Karadere,Espiyespor’un şampiyon olmasında emeği gecen futbolculara ,antrenörlere,yoneticilere,sporseverler tek tek teşekkür etti.Karadere, şampiyonlara özel prim verileceğini kaydetti.



Kaynak: Zeki AL Etiketler : Espiyespor, Şampiyon, Oldu,


Bu Haber Toplam 11130 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: