Ana Sayfa » Dernekler
ESPİYELİLER FEDERASYONLAŞMAYA EVET DEDİ
27 Şubat 2014 Perşembe 17:26


 Espiyeliler federasyon kurmak için bir araya geldikleri toplantıda tüm çoğunlukla evet dediler.İstanbul başta olmak üzere Bursa ve Kocaelide bulunan Espiye dernekleri bir araya gelerek. Espiye dernekleri federasyonunu kurmak için Zeytinburnu Espiyeliler dernek başkanı Temel KAHVECİ ve Bursa Espiyeliler dernek başkanı  Mustafa ÇUBUK'a federasyon kurma çalışmaları için  yetki verdiler.Zeytinburnu öğrtetmen evinde gerçekleşen toplantıya Espiye Kaymakamı Osman BİLGİN ve Belediye başkanı Erol KARADERE katılırken. SN. KARADERE yaptı konuşmada Espiye federasyonu kurulması çok iyi bir karar olduğunu gurbet eldeki hemşerilerimizin iletişim kurmak için STK'ların çok önemli olduğunu bunun içinde buralarda  yaşarken memlekti unutmamalarını çünki sizin doğduğunuz yer Espiye,dir her ne kadar İstanbul'da veya Bursa'da yaşıyor olsak da gerçek budur  diye sözlerine devam etti.

Espiye Kaymakamı sayın Osman BİLGİN de ilçe dışında yaşan siz Eespiyeli hemşerilerimizle  fırsat buldukca beraber olmaya çalışıyoruz azda olsa  hasret gideriyoruz bu yeterli değil ama yinede sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum şahsen dedi.Sizlerinde Espiye'ye geldiğinizde lütfen bizleri ziyaret edin.Espiye güzel bir ilçe yaşanabilir bir şehir bizde elimizden geldiğince ilçemize katkı sağlıyoruz sosyal projeler üretiyoruz.
Belediyemizle iş birliği içinde çalışıyoruz  böyle de  olmalı ilçe merkezinde ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımız dertleriyle dertleniyor ve problemlerini çözmeye çalışıyoruz dedi.
Giresun federasyon başkanı sayın Hasan TURAN yaptığı konuşmada kurulacak olan Espiye federasyonu, Giresun federasyonu olarak bizlere şimdiden güç vermiştir toplantıyı tertipleyen arkadaşlarımızı zaten tanıyoruz dedi. SN. Temel KAHVECİ beyde bizim yönetim kurulu üyemizdir her daim federasyonumuza katma değer sağlamıştır dedi.
 
 
SN. TURAN STK'lar toplumuzun olmazsa olmazıdır.  Espiyemizin tüm dernekleri bu çalışmaya katılmalarıda ayrıca bir güzeliktir.Bize bu bağlamda üzerimize bir şey düşerse seve seve yaparız her daim yanınızdayız Espiye federasyonu şimdiden hayırlı uğurlu olsundiye sözlerine son verdi .
Espiyeliler dernek başkanı Temel KAHVECİ'de buGün burada vermiş olduğumuz karar çok önemli yirmiyi aşkın Espiye derneğine ayrı ayrı teşekkür ederim Bursa'dan Kocaeli,den ve yakın çevreden derneklerimiz bizleri onurlandırmışlardır sevindirmişlerdir katılımlarından dolayı.  
 
                                     
Birlik ve beraberliğimiz daim olsun diyorum  ve sayın Kaymakamımıza Belediye Başkanımıza. Giresun federasyon Başkanımıza katılımlarından dolayı teşekkür ederim bizleri onurlandırmışlardır.
Bursa Espiyeliler  dernek başkanı  Mustafa ÇUBUK'da Marmara'nın öteki tarafından geliyoruz Espiyeliler neredeyse biz oraya geliriz gelmeyede devam edeceğiz dedi. Federasyon kurulmasında Bursa'daki Espiyeliler olarak var gücümüzle çalışacağız bizler Espiyeliler'in emrindeyiz derken federasyon kurulması için ilk imzayı Kaymakam sayın Osman BİLGİN ve sayın Erol KARADERE atarken salonda bulunan hazurun imzalarını atıp Espiye federasyonunun kurulması için şahitlik yaptılar.
 
 
   toplantıya katılanlar ve katılamayıp destek verenler Zeytinburnu belediye başknı Murat AYDIN, Zeytinburnu belediyesi başkan yrd Gökhan KASAP, Eyüp Giresunlular dernek bşk Avni AYDIN, Pir-Bul derneği bşkyrd Hüseyin ŞİMŞEK,Bankacı Mustafa ABİDİNOĞLU, Demokratparti Zeytinburnu ilçe bşk Av Temel Yavuz KOTALOĞLU ,İşadamı Murat AY, İşadamı Zeki ÇAPKIN, Aydınses gazetesi editörü Halil AYDIN,  Espiyeden gelip toplantıya katılan Hasan KAHVECİ, Güzel yurt köyü Hamza TAŞ,Bursa Seydiköylüler  dernek bşk Kemal TOPAL, Bursa Soğukpınar dernek bşk Yetkin SARIKAYA,Bursa Soğukpınar Kemal AKĞÜN, yine Bursa,dan hemşerimiz Galip UZUN,emekli uzaman çavuş Kütahyalı Eepiye dostu Murat GİRĞİN, Zeytinburnu öğretmen evi müdür yrd Ali AKILLI, Eğitimci Salim BAYRAM, Mevlana lisesi  müdür yrd Hayrettin AKILLI, Galatasaray üniversitesinde  öğretim gören Çağlar ÇELİK.Çapatıp fakültesinde  öğrentim gören Hüseyin ŞAHİN,Yapımcı yöenetmen Sami AYDIN,  Bursa Taflancıkköyü  derneği Bursa Yaşar KÖK, Çalkayköyü dernek başkanı Zekarya ASLAN, Gebze Kurugerişköyü dernek bşk Turan FİLAR, Gebze Espiyeliler dernek bşk Hüseyin ACAR,Darıca Taflancıkköyü  dernek bşk Fatih DÖNMEZ,Gebze Soğukpnarlılar  dernek bşk Yaman PORTAKAL,Anadolu yakası Avlucaköyü dernek bşk Birol BURUŞ,Aralıcakköyü dernek bşk Ferdi CİVELEK, Gebeliköyü dernek bşk İsmail PORTAKAL,Çepniköy dernek bşk Mevlüt USTA,Demirciliköyü dernek bşk Uğur DEMİR,Avrupa yakası Avluca köyü dernek bşk Fatih SARIBAŞ,Arpacıkköyü denek bşk Ali Haydar ARPACIK,Gülburnu köyü dernek bşk Necati ULU, Cibril mahallesi dernek bşk Fatih ÇAPKIN, Bursa Avlucaköyü Nazım NAYCI, Bursa Ericekköyü dernek bşk ,Yusuf KURT,ev sahibi olarak İstanbul Espiyeliler dernek bşkn Temel KAHVECİ,ve yöentim kurulu katıldılar.
Gazatete olarak   Espiyelili hemşerilerimize çıkmış oldukları bu yolda başarılar dileriz.
 
 
HABER:AYDIN KÖMÜRCÜ 
 
   
 
 
 


Etiketler : ESPİYELİLER, FEDERASYONLAŞMAYA, EVET, DEDİ,


Bu Haber Toplam 8544 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: