Ana Sayfa » Dernekler
Esenyurt'da Giresun Rüzgarı Esti
23 Nisan 2013 Salı 00:48
Esenyurtlu Giresunlular Derneği büyük bir organizasyona imza attı. Başkan Abdurrahman Ada ve ekibinden muhteşem birlik gecesi.

Abdurrahman Ada'nın gece ile ilgili açıklaması  

Esenyurtlu Giresunlular Derneği olarak tertip ettiğimiz birlik ve beraberlik gecemize katılım gösteren ve il duyan başta Sn. Vekilimiz Ünal Kaçır Bey , Esenyurt Belediyesi Başkanımız Sn. Necmi Kadıoğlu na ve Federasyon başkanlarımıza, başkan yardımcılarımıza, Esenyurt ilçemizin çok değerli meclis üyelerine, mahalle muhtarlarına, dernek başkanlarına, Giresunumuzun çok değerli işadamlarına sesimize ses verdikleri ve gecemizi onurlandırdıkları için çok teşekkür ederiz. Gece de emeği geçen yönetim kurulundaki arkadaşlarımı da unutmadan onlara da şükranlarımı iletirim. selam ve dua ile...

GECENİN RESİMLERİ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152283759978357&set=a.10152283759803357.1073741832.626533356&type=1&theater

UNUTULMAZ GECENİN RESİMLERİ

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152283759978357&set=a.10152283759803357.1073741832.626533356&type=1&theater

Hemşerilerini buluşturmak için yoğun bir çalışma sergileyen Esenyurt Giresunlular Derneği ve ilçedeki Giresunlu vatandaşlar, birlik ve beraberliklerini kutlayarak memleket havası ile doyasıya eğlendiler.

Giresun gecesinde sahne alan yöresel sanatçıların şarkı ve türküleri ile başlayan eğlence protokol konuşmaları ile devam etti.

Geceye yoğun katılım

Giresunluların birlik ve beraberliklerini pekiştirdikleri organizasyonda İstanbul’un farklı bölgelerinden yaşayan Giresunlular da bu şölene ortak oldular.

Giresunlu, AK Parti İstanbul 3’ncü bölge Milletvekili Ünal Kaçır, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Giresun Dernekler Federasyon Başkanı Hasan Turan, Türkiye Kıbrıs İşbirliği Cemiyeti Genel Başkanı Rüşat Aydoğan, Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada yanı sıra İstanbul’un birçok ilçesinde faaliyet gösteren Giresunlu Dernek Başkanları, Giresunlu iş adamları, Esenyurt Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye başkan danışmanları, Belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri, Mahalle muhtarları ve çok sayıda Giresunlu vatandaş geceye katılım gösterdi.

Abdurrahman Ada kendi yazdığı şiir okudu

Giresun’a ait yöresel ikramların yanı sıra, yerel sanatçıların şarkılarına halaylar çekerek eşlik eden vatandaşların da renk kattığı gecede açılış konuşması yapan Esenyurt Giresunlular Derneği Başkanı Abdurrahman Ada, Giresun ve Giresunlulara ithafen kendi yazdığı bir şiir ile sözlerine başladı. Ada, “ Böyle bir organizasyonu hazırlamada emeği geçen herkese ve desteklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na teşekkür ediyorum. Dernek olarak hemşerilerimize yönelik sosyal ve kültürel alanlarda çok amaçlı faaliyetlerimiz olacak. Eğitim alanında, eğitimci hemşerilerimizin katkıları ile çalışmalar sürdüreceğiz. Büyük şehirlerde yaşayan Giresunlular olarak birlik ve beraberliğimizi yaşatmak için yönetim kurulumuz ile yoğun çaba göstereceğiz” dedi.

Başkan Kadıoğlu’ndan dernek yeri müjdesi

Esenyurt ’ta faaliyet gösteren tüm derneklere çeşitli yardım ve destekleri esirgemediğini ifade eden Başkan Kadıoğlu, “ Giresunluları bu şekilde bir arada görmek tarif edilmez bir mutluluk. Kardeşlik insanlar arasında en ulu mertebedir. Birlik ve beraberliğiniz daim olsun” diye bir konuşma yapan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurtlu Giresunlulara çok amaçlı kullanılmak üzere bir de dernek yeri müjdesi verdi. Dernek yeri sözü veren Başkan Kadıoğlu’nun bu müjdesi karşısında Giresunlular dakikalarca alkış tuttu.

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na konuşması ardından, desteklerinden dolayı Esenyurt Giresunlular Derneği Yönetimi tarafından onur plaketi verildi.

Ünal Kaçır “Çok mutluyum”

Kendisi de Giresunlu olan İstanbul Milletvekili Ünal Kaçır da bir konuşma yaparak hemşerileri ile bir arada olmaktan mutlu olduğunu söyledi. Vekil Kaçır, “ Bugün siz değerli hemşerilerimle birlikte olduğum için çok mutluyum. Bizleri bugün bir araya getiren Esenyurt Giresunlular Derneği Yönetimi ve Esenyurt’u köy halinden modern bir kent haline dönüştüren değerli başkanımız Sayın Necmi Kadıoğlu’na sonsuz teşekkürlerimi belirtmek istiyorum” dedi.

Protokol konuşmaları ardından, program çeşitli Giresun yöresel etkinlikleri ile geç saatlere kadar devam etti.

http://www.istanbultimes.com.tr/ilceler/esenyurt/giresunlulardan-birlik-ve-beraberlik-gecesi-h22116.html

*******************************

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152280105618357&set=a.10152280105523357.1073741830.626533356&type=1&theater

 

ABDURRAHMAN ADA DAN TEŞEKKÜR MESAJI

TEŞEKKÜR
Esenyurtlu Giresunlular Derneği olarak düzenlemiş olduğumuz "Birlik ve Beraberlik Gecemize" katılarak bizleri onurlandıran;
İstanbul Milletvekili Sayın Ünal Kaçır’a, Esenyurt Belediye Başkanı Sayın Necmi Kadıoğlu’na, Giresun Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın Hasan Turan’a, GİRDEF Başkanı Sayın Sıtkı Ada’ya, Meclis Üyeleri; Sn Sezai Güntav’a, (ORDEF Başk.)Sn Hüseyin Akbaş’a, Sn Aşkın Demirel’e, Sn Metin Karakoç’a, Sn Serkan Kara’ya, Başkan Danışmanı Sn Rıza Altaylı’ya, Bahçelievler Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hikmet Tekiroğlu’na, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Hasan Ekmen’e, Kırklareli İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sayın Yusuf Usta’ya,Esenyurt İlçe Sağlık Müdürü Sayın Reyhan Akyürek’e, B.Şehir Hukuk Müşaviri Sayın Yaşar Parlak’a, Görele Dernekler Federasyon Başkanı Sayın Birol Gardaş’a, Onursal Başkan Sayın Sadi Kaya’ya, Eynesil Dernekler Federasyon Başkanı Sayın Mehmet Halil Hayta’ya, BUFED Eski  Başkanı Sayın İhsan Yüksel’e, Arnavutköy Giresun Dernek Başkanı Sayın Ahmet Karasakal’a, Beylikdüzü Giresun Dernek Başkanı Sayın Yusuf Kendir’e, Hamzalı Dernek Başkanı Sayın Selami Tıngır’a, Sultangazi Giresunlular Dernek Yönetimine, Espiye Dernek Başkanı Sn. Temel Kahveci'ye , Esenyurt Samsunlular Federasyon Başkanı Sayın Fikret Bıyık’a, Esenyurt Muş Dernek Başkanı Cüneyt Keskeç'e, Esenler Tirebolu Danışman Köyü Dernek Başkanı Osman Kuzu'ya, Esenler Belediyesi Nazmi Güler'e, Esenyurt  Kastamonulular Derneği'ne, Beykoz Dereliler Dernek Başkanı Sayın Gürsel Kaya’ya, Giresun Gençlik Derneği Zafer Sıbıç'a, Hamzalı Dernek Başkanı Selami Tıngır'a,   Zonguldak Eski 67’liler Dernek Başkanı Sayın İsa Dorukgöz’e, Türkiye Kıbrıs İş Birliği Cemiyeti Genel Başkanı Sayın Ruşat Aydoğan’a, İş Adamları; Sayın Faruk Topuz’a, Sayın Tamer Karnal’a, Sayın Ethem Budan’a,  Bekir Yılmaz'a, Sayın Bahri Göncü’ye, Dursun İmzalı'ya, Abdülkadir Kütük'e, Adem Dalka'ya,  Gürsel Kaya'ya, Şenol Şensoy'a, Basın mensuplarına, Esenyurt Mahelle Muhtarlarımıza, Telgraf ve Çelenk göndererek gecemizi onurlandıran; Giresun Milletvekili Ak Parti Grup Başkan Vekili Sayın Nurettin Canikli’ye, Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Baha Öğütken’e, Giresun Milletvekili Sayın Mehmet Geldi’ye, Bağcılar Belediye Başkanı Sayın Lokman Çağırıcı’ya, Zeytinburnu Belediye Başkanı Sayın Murat Aydın’a, Zeytinburnu Eski Belediye Başkanı Sayın Adil Emecan’a, Esenler Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Faruk Aydın’a ve sunucumuz Sn Musa Ada'ya Gecemizin hazırlanmasında ve sunumunda görev yapmaktan kaçınmayan yönetim kurulundaki değerli arkadaşlarımıza ve Tüm Hemşerilerimize
Teşekkür Ediyorum..
Esenyurtlu Giresunlular Dernek Yönetimi Adına
Başkan ABDURRAHMAN ADA

 

 



Kaynak: istanbultimes.com.tr Etiketler : Esenyurt'da, Giresun, Rüzgarı, Esti,


Bu Haber Toplam 15541 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: