Ana Sayfa
Eltemiz,Kendi Adayımızı Destekleriz
21 Ocak 2011 Cuma 23:04
Bulancak ve Piraziz'de görev yapan 79 köy,24 ilçe ve 11 tanede belde mahalle muhtarı ortak bir kararın altına imza atarak milletvekili sıralaması konusunda partilere faks geçti.

ELTEMİZ: “MİLLETVEKİLİ SIRALAMASINDA KARARLIYIZ”

   Muhtarlar özellikle iktidar partisi başta olmak üzere sıralama konusunda bu bölgeyi sahipsiz bırakmayan partilere destek verileceğini belirttiler.

   Bulancak Köy ve Mahalle Derneği Başkanı Turhan Eltemiz, “Bulancak ve Pirazizli muhtarlar olarak kararlıyız, talebimizi partilerin genel merkezlerine de ilettik.” dedi.

    “Bizler Bulancak ve Piraziz’de görev yapan 79 köy 24 ilçe ve 11 tanede belde mahalle muhtarları olarak ilçemizin ve insanımız geleceği için yaklaşan genel seçimlerle ilgili birlikte hareket etme kararı almış bulunuyoruz diyen Turhan Eltemiz: şu açıklamalarda bulundu: “Her ne kadar siyasi düşüncelerimiz farklı da olsa, birleştiğimiz konu bölgemizin “ Bulancak ve Piraziz önümüzdeki genel seçimlerde mutlaka temsil edilmesidir. Bizler de seçimle işbaşına gelen ve halka en yakın noktada siyaset yapan insanlar olarak bu kararı tek başımıza almadık, gerek sivil toplum örgütleriyle yapılan görüşmelerde ve gerekse halkımızın sürekli kulağımıza fısıldadığı bu sese kayıtsız kalamadığımız içindir ki bu kararı aldık. Çağrımız başta iktidar partisi olmak üzere bütün siyasi partileredir.

   Her siyasi partinin seçilebilecek bir sırasından, yaklaşık 60 bin seçmene sahip olan bölgemizden bir adayın olması, bizim ve temsil ettiğimiz halkımızın en büyük arzusudur. Bu adımı atan siyasi partiler şimdiden bilsinler ki, bizleri borçlandırmış ve gönüllerimizi de fet etmiş olurlar. Bu zamana kadar yeterince ilgi gösterilmeyen bölgemizin, bu eksikliğinin siyasi partilerce giderilmesi, önceki küskünlüklerimizi de unutturacak hepimizin talebimizi dikkate alan siyasi partinin yanında durmasına sebeb olacaktır. Dikkatle takip ettiğimiz bu sürecin, taleplerimizi gerçekleştirecek şekilde işlemesini diliyor, şimdiden çağrımıza kulak verecek olan bütün siyasi partilere teşekkür ediyoruz”



Kaynak: Fatma Uğurlu Etiketler : Eltemiz,Kendi, Adayımızı, Destekleriz,


Bu Haber Toplam 7969 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: