Ana Sayfa » Dernekler
Dr. Adil Emecan'dan Ziyaret
11 Şubat 2013 Pazartesi 12:49
Giresun Vakfı genel sekreteri Dr. Adil Emecan Küçükçekmece Yeşil Giresunlular Derneği'ni ziyaret etti.

Mehmet CEBECİ'nin Haberi ...

Giresun ve Giresunluların Her zamanki emektarı, Dr. Adil EMECAN Küçükçekmece de Giresunlular Derneğinde hemşerileri ile buluştu.Giresunlu ve Giresun’un onun hayatında hep ayrı bir yeri olmuştur.

 

10 ŞUBAT Pazar saat 17.00 de Mehmet Akif Mahallesi İnönü caddesinde bulunan Giresunlular Derneğinde iki saate yakın bir süre Hemşerilik,milliyetçilik,birlik beraberlik ,STK ,Bürokrasi ve siyasi konularda bilgi ve tecrübelerini paylaştı hemşerileri ile.Dernek Konferans salonun da 120 yi aşkın üyeye hitap eden Giresun Vakfı Geçen dönem başkanı ve halen Genel sekreteri,Dr. Adil EMECAN hemşerileri ile bir arada olmaktan son derece memnun olduğunu,Derneğin konumu ve potansiyeli hakkında aldığı bilgiler ve Derneğin yaptığı çalışmalarda elde ettiği başarılarından dolayı gerçekleri yerinde görmenin de sevincini yaşadığını söyledi..Dernekte yapılan kültürel ,sosyal ve sportif faaliyet ve aktiviteleri yerinde gören EMECAN derneğin aktif bir dernek olduğunu görmekten son derece memnun olduğunu ifade etti.

Dernek üyeleri, Dr. Adil EMECAN’ ın ziyaretinden ,bilgi ve tecrübelerini paylaşımından,içten ve sade yaklaşımından dolayı son derece memnun kaldılar.

 

 Teşekkürler Adil Başkan,

Bizleri ziyaretinle onurlandırdın,birikim ve tecrübelerini paylaşıp bilgilendirdin.Hemşerilerin her zaman olduğu gibi seninle gurur duyuyor….STK olarak senden öğrendiklerimizle yolumuza devam edeceğiz ve daha çok şeyleri öğreneceğiz.Giresun ve Giresunluluk özelimizdir,Bu bilinçle yürüyeceğiz yolumuza..

HABERİN DETAYLARI VE RESİMLER İÇİN TIKLAYINIZ

http://www.yesilgiresunder.org/Haberdetay.aspx?ID=481

 HABER:Mehmet cebeci



Etiketler : Dr., Adil, Emecan'dan, Ziyaret,


Bu Haber Toplam 15968 Defa Okunmuştur
Yorum Ekle Yazdır Yukarı
Diğer Haberler: